Als u een professional bent die Digitale Voice Recorders nodig heeft dan zal dit artikel u verder uitleggen waarom dit apparaat uw productiviteit kan verhogen.

Welke professionals kunnen profiteren van Digital Voice Recorders?

Artsen of Wetenschappers – Voor drukke schema´s waarbij nauwkeurig te werk moet gaan

Professionals in medische beroepen hebben vaak buitengewoondrukke schema´s en hebben vaak haast. Het is daarbij noodzakelijk om accuraat bezig te zijn met het opnemen van medische notities en het onthouden van belangrijke taken.

Voice recorders kunnen ze hierbij helpen door notities op te nemen terwijl ze nog vers in het geheugen zitten, zelfs wanneer ze onderweg zijn. Wanneer u meer tijd heeft, kunt u uw aantekeningen bekijken en transcriberen of zelfs speciale software en hardware gebruiken die het voor u kunnen doen.

Advocaten – Nauwkeurig en veilig uw gedachten en bewijs opnemen en beheren

Voor advocaten kan formulering van zinnen en woorden van groot belang zijn. Elk woord van de cliënt kan uitermate nuttig zijn en dankzij een voice recorder zal u geen woord missen. U kunt zeker zijn van de informatie die u ter plekke vast legt in plaats van te raden wat u heeft opgeschreven.

Journalisten – Vrijheid om onderweg te werken terwijl u opzoek bent naar uw verhaal

Voor journalisten die exclusieve interviews moeten houden, is een voice recorder een onmisbaar middel. Bij het houden van interview is het beter wanneer u kunt focussen op uw geïnterviewde persoon in plaats van steeds aantekeningen te nemen. Het zal namelijk zorgen voor een veel vlottere interview. Ook als u vaak onderweg bent en geen tijd heeft om aantekeningen te nemen, bieden digitale voice recorders u de vrijheid om te werken waar en wanneer u wil. Sommige apparaten hebben ook een Push to Record-functie, zodat u met een druk op de knop kunt opnemen.

Muzikanten – Neem uw muziek waar en wanneer u maar wil

Dankzij de kleine maar indrukwekkende voice recorders heeft u geen grote professionele studio´s nodig. Zowel voor het opnemen, nasynchroniseren en editen van tracks kan de voice recorder het proces vermakkelijken. Hoort u ook vaak muziek die u later terug wil luisteren?  Gebruik een digitale dictafoon om de teksten van uw favoriete muziek op te nemen.

Schrijvers en Bloggers – Laat uw fantasie de vrije loop

Als u uw gedachten wil opschrijven is het handig om uw gedachten vast te leggen door simpelweg in te spreken waarover u denkt op dat moment. U kunt het bijvoorbeeld onderweg gebruiken en rondlopen, zodat uw verbeeldingskracht kunt gebruiken terwijl u uw andere mentale stimuli ontvangt. Hierdoor kunt u uw meest originele creatieve werk mee creëren.

Studenten – Mis nooit meer iets en bespaar moeite

Vind u het ook moeilijk om te concentreren in de les? Neemt u ook snel aantekeningen die niet leesbaar zijn, of praat uw docent iets te snel? Een voice recorder zou een ideale oplossing hiervoor zijn. U kunt hoorcolleges mee opnemen en terugluisteren naar de informatie, zodat u volledige informatieve aantekeningen kunt maken. We zijn goedkope, eenvoudige digitale voice recorders aanwezig, die passen bij studentenbudget.

Elke professional – Verhoog de productiviteit en uw succes

Digitale voice en call recorders bieden een aantal voordelen waarvan iedereen zou kunnen profiteren. In het bedrijfsleven is tijd geld en dus bieden apparaten op elke manier tijdbesparende hacks die nuttig zijn. Met call recorders kunt u telefoongesprekken opnemen om te beoordelen voor traininingsdoeleinden of om geschillen op te lossen.


Bekijk ons volledige assortiment digitale recorders en zie de voordelen ervan

Bel ons voor meer informatie of deskundig advies op 085 888 3452