Hierbij introduceren het nieuwste merk van telecomapparatuur: Onedirect. Met hun producten bent u voorzien van oplossingen voor uw zakelijke communicatiebehoeften. Dankzij hun robuuste telefoon en bedrade headsets bent u voorzien van apparatuur van goede kwaliteit. Dat betekent niet dat u daarvoor veel hoeft te betalen. Want wat het merk uitzonderlijk maakt is het feit dat de producten een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Lees hieronder meer over de voordelen van het merk.

Lage prijsgarantie

Nieuwe inkopen doen voor uw kantoorapparatuur is een noodzakelijk, maar vaak een dure handeling. Dankzij Onedirect hoeft dat niet het geval te zijn. Met hun lage prijsgarantie kunt u zelfs een derde besparen op robuuste telefoons en headsets wanneer u het vergelijkt met concurrentie. Stel u eens voor om €100 te besparen op een bestelling van €300.

2 Jaar Garantie

Ondanks de betaalbaarheid, gaat de kwaliteit niet ten koste van de kantoorapparatuur. De robuuste telefoons en bedrade headsets zijn duurzaam ontworpen. Dankzij het robuust en duurzaam ontwerp zullen Onedirect’s producten u niet teleurstellen. Echter, in onwaarschijnlijke gevallen, als er iets mis is met uw bestelde product, dan bieden ze garantie aan voor maar liefst twee jaar; op al hun producten.

Zorgeloos retourneren

U bent niet alleen gedekt met 2 jaar garantie op alle producten, u kunt ook zorgeloos retourneren als u niet tevreden bent met uw product. Bovendien heeft u 14 dagen bedenktijd als u niet tevreden bent met uw aankoop en 30 dagen voor als het product beschadigd of defect is. Daarbij krijgt u het aankoopbedrag terug. Hierdoor bent u volledig gedekt en beschermd, waardoor u gerust de producten kunt aanschaffen en proberen.


Koop de bedrade headsets en robuuste telefoons alleen bij Onedirect

Voor deskundig advies bel 085 888 3452