Voor veel kleine bedrijven kan het inkopen van telecomapparatuur zo prijzig zijn dat de winst op lange termijn wordt overschaduwd door de lasten op korte termijn. Zelfs kleine bedrijven zouden moeten kunnen genieten van de grote voordelen die goede telecomapparatuur kan aanbieden. Bent u zelf ontmoedigd met het kopen van nieuwe kantoorapparatuur? Waarom overweegt u niet om refurbished/gereviseerd kantoorapparatuur te kopen?

Het kopen van refurbished kantoorapparatuur biedt namelijk drie belangrijke voordelen:

Kostenbesparend

Het eerste en meest voor de hand liggende voordeel van het kopen van refurbished kantoorapparatuur is dat u behoorlijk kunt besparen in de aankoop. Sommige top bedrijven zoals Poly bieden korting aan van tot 30% op hun gereviseerde producten, waardoor u geld in uw portemonnee bespaart.

Garantie

Wanneer u een refurbished apparatuur aanschaft, kunt u zoals bij nieuwe producten, genieten van volledige garantie.

Ecovriendelijk

Het aanschaffen van refurbished apparatuur betekent dat u effectief aan het recyclen bent door het hergebruiken van het product. Hiermee bespaart u kosten en bent u daarbij ook milieubewust bezig.

Kwaliteit

Dankzij de optie om refurb producten aan te kunnen schaffen kunt u uzelf ervan verzekeren dat u producten van het beste kwaliteit aanschaft en u niet hoeft te compromiseren op kwaliteit van de producten om binnen uw budget te blijven.


Klik hier om onze refurbished kantoorapparatuur te bekijken of bel 085 888 3452 voor deskundig advies.