Heeft u interesse in het overgaan van VoIP-telefonie naar Softphone en wilt u gemakkelijk blijven communiceren met uw headset? Lees hier hoe u goedkoop en gemakkelijk dezelfde Poly headset blijft gebruiken.

VOIP

APU-75 kabel

Heeft u een Plantronics headset die u gebruikt aan een vaste VoIP telefoon? Dit zijn bijvoorbeeld de Plantronics CS520  of de Plantronics Savi 740 headset.

U kunt simpelweg met een USB kabel het basisstation van uw headset aansluiten op de computer, om zo de overstap naar softphone telefonie te maken. De APU-75 kabel is met andere woorden. uw oplossing. De APU-75 is een electronic hook switch om uw Plantronics headsets aan uw PC te verbinden via USB. U kunt dezelfde functies blijven gebruiken, zoals gemakkelijk draadloos opnemen met maar één druk op de headset.

VoIP – wat is dat?

VoIP is de afkorting van Voice-over-Internet-Protocol. Deze protocol maakt het mogelijk om te bellen via het internet. VoIP is een techniek waarbij spraak wordt omgezet naar een digitaal signaal, de digitale signalen worden via een IP verbinding bij de ontvanger afgeleverd. Als u VoIP wilt bellen heeft u een data netwerk nodig en een telefooncentrale aansluiting op het datanetwerk. Dit gaat heel erg gemakkelijk u kunt de term het beste opzoeken om te kijken welke provider het beste bij u past.

Softphone  – wat is dat?

Softphone is een software voor het voeren van telefoongesprekken over het internet. Je kunt de software installeren op een smartphone, PC of tablet. Zo kunt u telefoongesprekken voeren over het internet met behulp van een computer inplaats van speciale hardware. Dit maakt het mogelijk om oproepen te plaatsen en te ontvangen zonder dat er een telefoontoestel nodig is. Een softphone wordt vaak gebruikt in combinatie met een headset die aangesloten is op de geluidskaart van de PC of met een USB-telefoon.

Bekijk ons gehele assortiment aan Softphone headset hier

Bel ons voor deskundig advies 

085 888 3452