U heeft vast een keer aan beveiliging gedacht, maar misschien nooit overwogen om het te installeren omdat u dacht dat u het niet nodig zal hebben. Maar een draadloze IP camera heeft echter veel voordelen. Het kan bijvoorbeeld toezicht houden over uw pand, zowel binnen als buiten. Hierdoor kunt u gerust uw pand verlaten. Het heeft voordelen voor iedereen: zowel u als uw werknemers en de omgeving. Lees hieronder de vijf redenen voor het installeren van een draadloze IP camera.

#1 Het beschermt uw waardevolle spullen

Heeft u waardevolle spullen in uw pand? Of wil u gewoon verzekerd zijn door alles vast te laten leggen voor uw veiligeheid? Door bewakingscamera´s te installeren bewaakt u over uw waardevolle spullen.


#2 Het schrikt potentiële indringers af

Als u de IP camera´s te duur vindt, dan zou u ook kunnen kiezen voor dummy camera´s. Meeste mensen kunnen het verschil tussen een echte en een neppe IP camera niet zien. Criminelen zullen minder snel proberen in te breken, wanneer ze denken dat ze op camera worden vastgelegd. Hoewel ze geen beeldmateriaal kunnen leveren, is het een voordelige manier om wat veiliger te voelen.


#3 Toegang op afstand (remote access) van de beeldedraadloze ip cameran

Als u op vakantie gaat dan zou u natuurlijk zorgen maken over de mogelijkheid van diefstal in uw pand. Uw omgeving zou misschien uw pand in gaten kunnen houden, maar het is natuurlijk makkelijker als u simpelweg uw pand in de gaten kunt houden via uw smartphone of tablet. Veel bewakingssystemen zijn tegenwoordig namelijk koppelbaar met veel apparaten. Hierdoor kunt u gemakkelijk zien of er iets mis is en hierdoor u zelf ook gerust kunt genieten van uw vakantie.

 


#4 Houd toezicht over uw pand

Beveilingcamera´s houdt uw pand in de gaten terwijl u niet daar aanwezig bent, zelfs wanneer u naar het buitenland reist. Een draadloze IP camera kan u daarom geruststellen.


#5 Over het algemeen bewuster zijn

Bewakingscamera’s zijn handig voor een bedrijf. Het geeft een gevoel van zekerheid en veiligheid voor zowel u als uw omgeving. Het extra gevoel van veiligheid kan een groot verschil maken. Speciale kits kunnen u ook op de hoogte stellen van brand- of gasproblemen.


Bekijk alle Bewakingsapparatuur

Voor meer informatie, bel ons team van experts op 085 888 3452