De Barco ClickShare producten zijn ontworpen om het draadloos delen van content zo eenvoudig mogelijk te maken. Ze zijn gemaakt om flexibel en intuïtief in gebruik te zijn, om u te helpen bij al uw online meetings. U hoeft niet langer verschillende software of een app te downloaden voordat u uw draadloze content kunt delen. U bent eindelijk afscheid nemen van alle kabels op uw tafels. Binnen zeven seconden en met één klik op de knop bent u verbonden en klaar om uw vergadering te starten. Onlangs introduceerde Barco de tweede generatie ClickShare, die nog geavanceerder zijn. Deze simpele knop is een geweldige aanwinst voor elke vergaderruimte. Ze hebben alleen wel wat hulp nodig om een complete, vlekkeloze online vergadering te verzorgen. In dit artikel introduceren we een aantal handige Barco ClickShare gen2 packs om het opzetten van uw vergaderruimtes te vereenvoudigen.

Krachtig draadloos presenteren

Allereerst de veelzijdige Barco ClickShare C-10 Gen2. Deze ClickShare is ontworpen voor ruimtes van elk vormaat en stelt u in staat om eenvoudig en draadloos uw content, video of het scherm van uw laptop te delen. Gecombineerd met het Konftel c20 Ego pack krijgt u een complete videoconferentiebundel voor kleine ruimtes. Het pakket bestaat uit een 4K Ultra HD USB-camera, de Konftel Ego speaker en de Konftel OCC hub. De camera past automatisch de instellingen aan om altijdprachige beelden te leveren. Zijn speaker zorgt voor kristalheldere audio dankzij Omni-sounds technologie, en de hub vereenvoudigt installatie en verbindt alles met slechts één kabel. De Logitech Really bar mini past wellicht beter bij u als u liever een alles-in-één bar middelgrote kamer kiest. Hij heeft een 4K Ultra-HD camera met AI functies zoals automatische framing en speaker tracking. Samen met de geïntegreerde, 6 omnidirectionele MEMS-microfoons zorgt de bar voor een hoogwaardige ervaring.

Een Barco voor uw kleine ruimtes

De Barco CX-20 Gen2 is gemaakt voor kleine vergaderruimtes. Hij vormt ook de perfecte bundel voor kleine vergaderruimtes met een Konftel C20 Ego pack. Hij kan net als de C-10 ook worden gecombineerd met de Rally Bar Mini van Logitech voor een alles-in-één bundel. Bent u veel onderweg? Dan kunt u baat hebben bij een compacte, draagbare webcam om overal te kunnen vergaderen. De Aver Cam 130 is een hoogwaardige 4K-camera met een gezichtsveld van 90° of 120°. U kunt dit aanpassen naar uw behoeften en gemakkelijk veranderen. Hij heeft slimme functies voor automatische framing en het tellen van personen, zodat iedereen perfect in beeld is. U kunt deze flexibele bundel gemakkelijk overal mee naartoe nemen om te presenteren zoals u wilt. Hij kan bovenop uw laptop worden geplaatst, op een statief, en u kunt hem zelfs ondersteboven onder een scherm hangen om altijd het perfecte plaatje te krijgen.

Een handige button voor grotere ruimtes

Tot slot is de Barco ClickShare XC-30 Gen2 het perfecte product voor uw middelgrote tot grote vergaderzalen. Combineer hem met de grote broer van de Logitech mini, de Logitech Rally Bar, voor een alles-in-één bundel voor uw grotere ruimtes tot 12 personen. De meetingbar heeft een 4K PTZ-camera met 5x zoom, en twee krachtige, geïntegreerde luidsprekers. Met de plug & play verbinding kunt u de bar aansluiten op uw pc of mac en eenvoudig een vergadering starten. Hij is compatibel met de toonaangevende vergaderplatforms en gecertificeerd voor Zoom en Teams. De Rally Bar is compatibel met vele accessoires die u helpen nog gestroomleindere vergaderingen te organiseren en te presenteren. Voor de volledige Logitech – Barco ervaring hebben we daarom ook een uitgebreider pakket samengesteld. Dit pakket bevat de camera, een speaker, de Rally Tablehub, de Rally Displayhub, de Rally Mic Pod Hub en een afstandsbediening.

Uprade uw volledige meeting ruimte

De CX-30 kan ook worden aangevuld met het Konftel C5055WX Pack met de Konftel 55W luidspreker, Cam 50 en OCC Hub. Zijn 4K UltraHD USB-camera is geschikt voor ruimtes met maximaal 20 deelnemers. De One Cable Connection (OCC) hub is super eenvoudig aan te sluiten en ondersteunt een resolutie van 2048 x 2252 pixels en kleuren in 16 en 32 bits. Het is een zeer compleet pakket, maar bestaat uit meerdere onderdelen die ruimte innemen op uw tafels. Dit hoeft geen probleem te zijn, maar voor de organisaties die de voorkeur geven aan een alles-in-één systeem raden wij de Poly Studio Bar aan. Dit alles-in-één pakket zal uw kleine tot middelgrote ruimte transformeren en stroomlijnen. Het strakke ontwerp van de vergaderbar ziet er in elke ruimte goed uit. Hij levert hoge kwaliteit video en audio dankzij de geïntegreerde 4K UltraHD camera en 6 microfoons met slimme AI-functies.

Barco ClickShare gen2 packs voor iedereen

Er is een Barco ClickShare-pakket voor elke ruimte en elke organisatie. De buttons kunnen het proces van het samenstellen van een online vergaderruimte helpen vereenvoudigen, of ze kunnen een bestaande vergaderruimte upgraden. Als u meer informatie zoekt, kunt u onze pagina met alle Barco-producten bekijken. Elke pagina bevat veel informatie en een datasheet om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de nieuwste aanwinst voor uw organisatie! Voor nog wat extra hulp voor het vinden van de ideale Barco button kunt u een kijkje nemen op de website van Barco. Zij hebben een handige ClickShare Product Finder die u helpt bij het maken van uw keuze.