In dit artikel bekijken we de nieuwe, complete Yealink videoconferentie samenwerkingsoplossingen en worden de revolutionaire functies gedetailleerd toegelicht.

De afgelopen jaren is er een grote opmars geweest in de videoconferentie industrie. Dit werd versneld door de Covid-19 pandemie en de drang van iedereen om thuis te werken. Nu de situatie weer normaal is, is hybride werken onderdeel geworden van de moderne organisatie. Steeds meer werknemers hebben de mogelijkheid om op afstand te werken, wat ze flexibiliteit geeft om overal vandaan te werken.

Om effectieve samenwerking op afstand mogelijk te maken, zijn bedrijven constant op zoek naar het beste videoconferentie systeem. Door de groeiende vraag naar online communicatie wenden bedrijven zich nu tot alles-in-één oplossingen die alle functies bieden om hun videoconferentie-eisen te vervullen.

Breng Zoom, Microsoft Teams en BYOD samen

Een van de grootste leveranciers van communicatie oplossingen, Yealink, heeft zojuist zijn gloednieuwe, geïntegreerde oplossingen voor Zoom Rooms, Microsoft Teams en BYOD onthuld.

Yealink kondigde onlangs zijn all-in-one tools aan, waardoor gebruikers de vrijheid hebben om verbinding te maken met Zoom, Microsoft Teams of BYOD op één apparaat. Dit is de nieuwste upgrade voor hun al succesvolle A20 en A30 videobars. Nu kunt u deelnemen aan een videoconferentie of een vergadering starten op het platform van uw voorkeur met behulp van een van hun verbeterde Meeting bars. De Yealink MeetingBar A10 is het nieuwe lid van deze videobar familie.

Ervaar uitzonderlijke videoconferenties met de Yealink MeetingBar A10

Heeft u een complete videoconferentie-optie nodig voor uw kantoor of vergaderruimten? Zoek niet verder dan de Yealink MeetingBar A10. Deze alles-in-één videoconferentie bar biedt een uitstekende video- en audiokwaliteit. Dit is te danken een 4K-camera en 120° lens. Daarnaast gebruikt hij AI-technologieën zoals Auto Framing en Speaker Tracking. Dankzij 8 MEMS-microfoonarrays met Yealink AI-gebaseerde ruis dempende technologie, ben je verzekerd van geweldige geluidskwaliteit.

De Yealink MeetingBar A10 is eenvoudig en flexibel in te stellen en bevat een groot aantal krachtige functies. Om vergaderingen meer collaboratief te maken, ondersteunt deze videoconferentietool cloudplatforms zoals Microsoft Teams, Zoom en BYOD. De nieuwe videobar maakt het ook mogelijk om de inhoud van whiteboards te delen. De MeetingBar A10 is de ideale optie voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke, allesomvattende videoconferentietechnologie. Uw kantoor- of huddle room-vergaderingen zullen altijd interactief zijn dankzij de superieure video- en audiohelderheid en krachtige functies.

Grote stap naar de nieuwe Yealink bars

Yealink heeft hun bestaande MeetingBars A20 en A30 geüpgraded met een Android update en een gecentraliseerd conferencing systeem. In plaats van te kiezen voor een Teams of een Zoom-geoptimaliseerde videobar, komt er een alles omvattende oplossing.

Wanneer u verbinding maakt met de Yealink MeetingBar A10, A20 of A30, krijgt u verschillende opties. U kunt deelnemen aan een Zoom- of Microsoft Teams-kamer, of een BYOD-vergadering.

De nieuwe alles-in-één apparaten van Yealink zijn gemaakt om organisaties een eenvoudige manier te bieden om hun online vergaderervaring te verbeteren. Met hun complete oplossingen kunnen bedrijven snel deelnemen aan elke vergadering zonder zich zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. Met deze gecentraliseerde videoconferentie oplossing halen gebruikers het maximale uit hun Yealink-apparatuur.

Welke functies bieden de Yealink MeetingBars?

De geintegreerde apparaten bieden een breed scala aan mogelijkheden en functies. Dit maakt het de perfecte keuze voor bedrijven van elke omvang. Naast dat ze beschikken over high-definition video en audio, hebben ze ook een gebruiksvriendelijke interface. Het platform ondersteunt verschillende videoconferentie protocollen, zodat bedrijven gemakkelijker met klanten kunnen communiceren via verschillende platforms. Ook zal de voor videoconferenties geoptimaliseerde software zorgen voor het delen van bestanden, whiteboarding en het delen van content. Tot slot worden gebruikers van Yealink producten ondersteund door uitstekende technische hulp en klantenservice.

Yealink is toegewijd aan het leveren van een reeks diensten. Ze bieden onder andere helpdesk, live demo, in-time RMA levering, apparaat beheer abonnementen en uitgebreide garantie.

Android oplossingen

Yealink toestellen werken op Android voor een snelle en eenvoudige set up. Profiteer van de geïntegreerde vorm, minimale bekabeling, meerdere samenwerkende apparaten en snelle start met bekabelde contentdeling. Beheer uw apparaten op afstand via web sign-in en snelle provisioning. Met ingebouwde meerlaagse beveiliging en detectie van bedreigingen bent u verzekerd van uitgebreide gegevensbescherming van al uw documenten.

Ervaar naadloze videoconferenties

Dankzij de toegang tot meerdere videoconferentieplatforms kunnen gebruikers binnen enkele seconden een vergadering starten of eraan deelnemen en van het ene naar het andere platform overschakelen. Verlaat in een handomdraai uw wekelijkse Teams meeting met uw collega’s van 10:00 uur voor uw Zoom-conferentie van 11:00 uur. Met de BYOD-modus van Yealink kunt u snel beginnen via een bekabelde of draadloze verbinding.

Yealink wil alle kantoorbehoeften faciliteren en daarom inspelen op de toenemende vraag naar hybride werk in bedrijven. Met verbonden video conferencing apparaten wordt hybride werken vereenvoudigd. Het kabelbeheer ontwerp van de Meeting bars zorgt voor nette en overzichtelijke ruimtes.

Intuïtieve vergaderingen op afstand met AI-technologie

Yealink heeft AI-functies ontwikkeld op hun Android-camera’s voor automatische kadering en het volgen van sprekers. De camera zorgt ervoor dat uw deelnemers goed worden ingekaderd. Hij past ook automatisch de kijkhoek aan op de capaciteit van de vergaderruimte. De digitale zoom en microfoon volgen de stem van de spreker, om ervoor te zorgen dat hun spraak duidelijk door iedereen wordt gehoord. Bovendien wordt het scherm gewekt zodra de bewegingssensor menselijke aanwezigheid herkent.

Vereenvoudigde videoconferenties met Yealink

Met verschillende bundels zijn de mogelijkheden voor samenwerken op afstand eindeloos. Kies ervoor om uw A10, A20 of A30 MeetingBar te koppelen met het CPT18 touch panel en de WPP30 voor draadloze presentatie of verbind met de VCH510 sharing box hub.

De CPT18 Touch Panel controller maakt online interactie nog eenvoudiger. Al het technische beheer van uw apparatuur kan via deze tablet met een groot 8″ touch screen met HD-resolutie. U kunt met één klik deelnemen aan een virtuele vergadering, zonder dat u vooraf stappen moet ondernemen om te configureren. U kunt ook deelnemers toevoegen of direct via deze monitor een gesprek starten.

Dankzij het native Cloud UC-platform op de tablet is er geen computerverbinding nodig. U kunt videogesprekken direct vanaf de tablet starten of eraan deelnemen in plaats van uw computer aan te sluiten. Dit zorgt voor een soepele en snelle gebruikerservaring.

Daarbovenop zorgt de BYOD-modus voor nog meer flexibiliteit in uw hybride werkervaring. Het gebruik van een draadloze of bedrade verbinding wordt kinderspel. Sluit de WPP30 presentatiepod aan voor 4K draadloze samenwerking. Als u de voorkeur geeft aan bekabelde connectiviteit, verbindt de Yealink VCH51 Sharing Box Hub meerdere apparaten met uw Yealink-videoconferentiesysteem.

Draadloze presentatie binnen handbereik

De Yealink WPP30 is een draadloos presentatiesysteem dat BYOD ondersteunt. Dit betekent dat u via uw eigen pc met één actie uw scherm collega’s kunt delen. Dankzij het compacte ontwerp en de intuïtieve bediening kunt u gemakkelijk content delen vanaf uw pc, in elke ruimte. Deze accessoire ondersteunt 4K UHD-streaming en beschikt over een krachtige Wifi 6-module voor een heldere, snelle transmissie met lage latentie bij het delen van content.

Met deze plug-and-play oplossing kunnen gebruikers inhoud onmiddellijk delen. Zodra u de hem op uw computer aansluit, kunt u uw ideeën met één klik presenteren. Door de verbinding via Wi-Fi bespaart dit product tijd bij het presenteren van uw documenten. Hij helpt ook bij het netjes houden van uw ruimtes door de kabels tussen de tv en uw apparaat weg te nemen. Met de USB-C-aansluiting kunt u samenwerken via een groot aantal apparaten met USB-C: mobiel, tablet, laptop en desktop. AES- en WPA2-coderingsprocessen helpen gegevens te beschermen tegen potentiële hackers. Gegevensencryptie op bedrijfsniveau beschermt de overdracht naar het scherm en elimineert beveiligingsproblemen.

Plug-and-play videoconferentie

De Yealink VCH51 is een hub die bedraad delen ook in SIP / H323 computers mogelijk maakt. Met de sharing box beschikt u over voldoende poorten om uw PC via USB-C en/of HDMI aan te sluiten op de HUB. De hub kan ook via PoE verbinding maken. Als uw pc geen USB-C aansluiting heeft, kunt u alsnog makkelijk verbinden met de USB-A adapter en de HDMI. Hierdoor kunt u alles wat u nodig heeft om uw videoconferenties tot een succes te maken op uw gewenste manier delen.

Samengevat zijn de Yealink MeetingBars A10, A20 en A30 de ideale optie voor bedrijven die op zoek zijn naar een alles-in-één oplossing voor werken op afstand. De MeetingBar-serie voor videoconferencing biedt een complete oplossing voor visuele samenwerking doordat ze compatibel zijn met Zoom, Teams en elk ander BYOD-platform. Dankzij de eindeloze mogelijkheden, gebruiksvriendelijke ontwerpen en een breed scala aan connectiviteitsopties zijn uw vergaderingen met de MeetingBar-serie consistent effectief, efficiënt en interessant.

Bekijk hier de MeetingBars op onze website.

Meer informatie over alle Yealink-videoconferentieproducten vindt u hier.