Bent u op zoek naar een gestroomlijnde, elegante video conference camera? Houdt u uw meeting ruimtes graag netjes en georganiseerd? Als dit het geval is, heeft EPOS wellicht het perfecte product om uw online meetings naar het volgende niveau te brengen. In dit artikel bekijken we de belangrijkste eigenschappen van de Epos’ nieuwste video conference camera. De Epos Expand Vision 1M. Deze nieuwe camera combineert een modern design met fantastische kwaliteit en gebruiksgemak.

Slim camera ontwerp

Epos heeft hun nieuwe camera ontworpen om perfect in elke situatie te passen. U kunt hem gemakkelijk in elke kleine tot middelgrote meeting room installeren. U kunt de camera aan de muur bevestigen met het intuïtieve montageplaatje. Het plaatje is zo ontworpen dat je de hoek van de camera in elke richting aan kan passen voor perfecte kadering van uw ruimte. Daarnaast kunt u een Kensington lock gebruiken. Dit slot zet de camera vast aan de muur en zorgt er voor dat hij op zijn aangewezen plek blijft. De Vision 1M helpt u ook op de dagen dat u op pad moet. U kunt de camera op een tripod zetten en een meeting starten waar u ook bent dankzij zijn handige ¼” thread clip. 

Het strakke ontwerp en mat-zwarte kleur geven de camera een premium uitstraling dat naadloos integreert in uw vergaderruimtes. Hij is minder dan 20 cm (7.6 in) groot en heeft geen bewegende onderdelen. Hierdoor is het geen afleidende factor en kan iedereen zich volledig focussen op de meeting. Druk op de knop aan de bovenkant van de camera om de gemotoriseerde shutter te activeren. De shutter bedekt de lens om uw privacy te waarborgen.

Perfect voor uw eigen vergaderruimte en BYOD

De camera is een perfecte aanvulling, zowel qua uiterlijk als functionaliteit, op geïntegreerde vergaderruimtes en BYOD setups. U kunt de camera aansluiten aan uw huidige opstelling met maar één kabel. Op deze manier is het een permanente oplossing in een van uw vaste vergaderruimtes. Hij is gecertificeerd voor leidende UC solutions en werkt naadloos in elke Android of Windows omgeving. 

Voor een BYOD setup kunt u de camera aansluiten op een hub. De hub zorgt voor de elektriciteit en integreert de camera met de rest van de toestellen die zijn aangesloten. Zodra de camera aan de hub aangesloten is, is het een kwestie van plug-and-play om bij een online meeting aan te sluiten. Zolang alles aangesloten is met de hub, werkt de Expand Vision M1 met Mac, Pc, en elke computer met een USB-C ingang. Sluit simpelweg uw laptop met het online meeting platform naar keuze aan en begin een meeting. De Epos Expand Vision M1 is gecertificeerd voor leidende UC solutions, dus u kan gelijk genieten van videos van hoge kwaliteit en deze beelden delen met uw collega’s. 

Laat altijd uw beste kant zien

De slimme video conference camera garandeert beelden van een hoge kwaliteit en brengt uw online vergaderingen naar het volgende niveau. De 4K Ultra HD camera heeft 8X digital zoom en een wide angle lens. Hiermee zorgt hij ervoor dat zij aan de andere kant van de vergadering iedereen goed kunnen zien, zelfs uw collega’s in de achterkant van de ruimte. Intelligent picture framing zorgt automatisch voor perfecte kadering tijdens de gehele meeting. Hij stelt de kadering bij wanneer dit nodig is om iedereen helder in beeld te houden. Wanneer een collega aan het uiteinde van de tafel weggaat, focust de camera automatisch op de mensen die overblijven en verwijdert hij de lege plek uit het frame. Als iemand anders daarna iets naar achteren schuift om meer ruimte te maken, wordt het beeld weer ruimer zodat iedereen perfect zichtbaar blijft. 

Alles wat u verwacht van een conference camera

De EPOS Expand Vision 1M is de perfecte oplossing voor videoconferenties voor alle kleine of middelgrote vergaderruimtes. Het heeft een modern design, biedt 4K HD beelden en is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De camera kan op de muur van uw vergaderruimte worden geplaatst en is compatibel met zowel geïntegreerde vergaderruimtes als BYOD-opstellingen. De High Definition camera heeft 8X digitale zoom en een wide angle lens voor heldere beelden in elke omstandigheid. Intelligent framing zorgt ervoor dat iedereen in de vergadering altijd in het kader zit, en de automatische sluiter verzekert uw privacy. De EPOS Expand Vision 1M is de perfecte oplossing zijn voor al uw videoconferentie behoeften.

Vind informatie over deze buitengewoon handige conferentie camera via deze link

U kunt de FAQ vinden op Epos’ website via deze link