Midland is een van de meest gerespecteerde fabrikant van portofoons. Het hoofdkantoor is gebaseerd in Kansas City in de Verenigde Staten. Midland portofoons staan bekend om hun goede kwaliteit, waarde en betrouwbaarheid. Het zijn betaalbare portofoons voor zowel professioneel als recreatief gebruik. De portofoons variëren van simpele modellen tot portofoons met het bezit van de laatste technologie.

Hieronder hebben wij enkele Midland portofoons uitgelicht die wij ook bij Onedirect verkopen:

Midland G18

De Midland G18 is een licentievrije portofoon. Het is ontworpen voor intensief gebruik en daarnaast ook om uitdagende omgevingen te kunnen weerstaan. Met een waardering van IP67 en een aluminium behuizing is de Midland G18 volledig stofbestendig en kan daarnaast ook 30 minuten ondergedompeld worden in water met een diepte van max. 1 meter.

De G18 beschikt ook over een scramble-functie, waarmee u gesprekken kunt voeren waarbij er niet kan worden afgeluisterd.

Bovendien beschikt de Midland G18 ook over een programmeringssoftware. Dit geeft u de mogelijkheid om commandfunctie en FM-radio mee te activeren. Ook kunnen VOX, DCS, TOT etc. worden geactiveerd.

Belangrijkste kenmerken:

 • Levensduur van 19 uur
 • VOX handsfree functie
 • 99 kanalen

Midland D-200

Met de Midland D-200 kunt u communiseren met zowel analoge als digitale portofoons. Het is de perfecte portofoon voor als u op zoek bent naar een portofoon die met andere merken portofoons kan communiceren.

De D-200 beschikt ook over 8 analoge en 9 digitale voorgeprogrammeerde kanalen. Daarbovenop zorgt de automatische kanaaldetectie ervoor dat het via de meest dichtsbijzijnde frequentie een communicatielijn wordt geopend, om instant / direct te communiceren. Dit zou in moeilijke situaties goed van pas komen.

Ook beschikt de Midland D-200 over de scrambler functie. Dit geeft u namelijk extra privacy tijdens het communiceren, omdat de frequentie beschermd is tegen andere portofoon gebruikers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Scan-functie
 • Compatibel met Kenwood 2-pin headsets
 • 3 aanpasbare knoppen

Midland G10

Deze Midland portofoon is ontworpen met eenvoud en practicaliteit in gedachten. Er zijn twee draaiknoppen aanwezig aan de bovenkant van de portofoon, naast de antenne. Een knop selecteert de kanalen en de andere de frequentie.

Ondanks dat de Midland G10 een gewicht heeft van maar 192g, is het een robuuste portofoon die bestand is tegen stoten en slijtage. De portofoon beschikt ook over programmeerbare knoppen die aanwezig zijn en daarnaast ook een automatische kanaalscanning.

De VOX-functie geeft u de mogelijkheid om niet alleen tot ‘push to talk’ functie, maar ook handsfree.

Belangrijkste kenmerken:

 • Noise cancelling
 • 12km bereik
 • Programmeerbaar met PC

Midland HP446

De Midland HP446 is een portofoon die perfect is voor professioneel gebruik. Met een IP54-norm is deze portofoon beschermd tegen stof en plensdicht.

De portofoon voldoet ook aan militaire standaard MIL 810C, D, E, waardoor het bestand is tegen uitdagende omstandigheden en omgevingen. Dit maakt de portofoon ideaal voor gebruik bij garages, workshops en buitenplaatsen.

De Midland HP446 beschikt ook over VOX-functionaliteit, waardoor uw portofoon handsfree kunt gebruiken. De microfoon neemt automatisch uw stem op tijdens het praten en verzendt deze naar andere luisteraars. U kunt ook kiezen uit twee gevoeligheidsniveaus, afhankelijk van uw omgeving.

Belangrijkste kenmerken:

 • 8 kanalen
 • 8 uur gesprekstijd
 • Scan functie


Klik hieronder om onze volledige collectie van Portofoons te bekijken

 

Bekijk de gehele collectie van portofoons