Tegenwoordig zijn er veel portofoon accessoires voor portofoon gebruikers om het gebruik te verbeteren en optimaal met elkaar te kunnen communiceren. Hierdoor is het handig om wat meer hierover te weten te komen.  In dit artikel geven wij een kort overzicht van beschikbare portofoon accessoires.

Opladers en Batterijen

Dit zijn twee van de meest essentiële accessoires die beschikbaar zijn. Portofoon accessoiresEen langdurige en krachtige batterij vergroot niet alleen het bereik, maar vereist ook minder oplaad-sessies.

De oplader / batterij moet efficiënt en krachtig zijn.


Handsfree kits: Oordopjes en oorschelpen

D-vormige OortjesOordopjes en oorschelpen zijn zeer populaire producten, met name voor personen die werkzaam zijn in bedrijfs- of beveiligingsindustrieën. Of het nu gaat om gemak of discretie, een oorstukje biedt dé ideale oplossing.

De meest voorkomende modellen op de markt zijn G-vormig, D-vormig, bodyguard of oordopjes. Zorg ervoor dat je onderzoekt welke je voorkeur heeft voordat je een aankoop doet.

Elk individueel oortje kan één of twee pins zijn, dus controleer of de kit compatibel is met jouw walkie talkies.


HeadsetsPortofoon Headset

Een headset is ideaal voor gebruikers werkzaam in de hotel- of evenementmanagement branche, waar het belangrijk is dat de luidsprekers kwalitatief zijn. Daarnaast is het van belang dat de microfoon dicht bij de mond zit voor duidelijk stemgeluid.


Gehoorbeschermers

Schade aan je gehoor valt nooit meer te herstellen, dus het kiezen van de juiste Portofoon headsetgehoorbescherming is van vitaal belang. Er is een grote verscheidenheid aan gehoorbeschermers op de markt, waardoor wij je aanraden om goed onderzoek te doen. Je kan liever een gehoorbeschermer eerst uittesten voordat je een aankoop doet.

Dankzij de technische vooruitgang in de afgelopen jaren bestaat er tegenwoordig de mogelijkheid om een gehoorbeschermer direct aan te sluiten op een portofoon (eventueel met microfoon).


Luidsprekers en microfoons

Deze microfoons zijn geschikt voor meerdere specifieke doeleinden, met name in de transport. Deze zijn uitgerust met de nieuwste geluidsfuncties, waaronder ruisonderdrukkende technologie en push-to-talk (PTT). Hierdoor kan je duidelijk communiceren terwijl je onderweg bent.

Vertex MH-450s Standaard Luidspreker


Antennes

Wanneer de walkie talkie ineens geen bereik meer heeft, kan dit nogal voor grote problemen zorgen. Daarnaast kan het ook tijd en (eventueel) geld kosten. Doormiddel van portofoon antennes zorg je ervoor dat je beter bereik hebt.


Beschermhoezen

Zelfs met hoge IP-ratings kan je walkie talkie alsnog beschadigt worden. Er is niet zoiets als te veel bescherming.

 

 

 

Klik op de onderstaande link om ons gehele assortiment portofoon accessoires te bekijken:

 

Zie alle portofoon accessoires