Het is zover! Na maanden wachten is de nieuwe robuuste smartphone van Caterpillar er eindelijk: ontdek de S75! Gemaakt op basis van twee principes: robuustheid en naadloze connectiviteit, voldoet deze satelliettelefoon volledig aan de verwachtingen van veeleisende professionals. Zakformaat, groot scherm, robuuste behuizing, lange batterijduur… alles wat u nodig hebt, is nu binnen handbereik!

Ongeëvenaarde prestaties

Zeg vaarwel tegen krassen en stoten op je telefoon dankzij de nieuwe Caterpillar S75! Hij is ontworpen om vallen te weerstaan en laat je met een gerust hart werken. Deze smartphone is compatibel met alle soorten omgevingen en is bestand tegen zand, water en zelfs extreme temperaturen. Het superrobuuste ontwerp, dat voldoet aan de IP68– en IP69K-normen, maakt het zelfs mogelijk om hem 35 minuten lang onder te dompelen tot een diepte van 5 meter – ongelofelijk, toch?

Altijd verbonden!

Met de nieuwe Caterpillar S75 kun je op avontuur gaan! Met deze smartphone, speciaal ontworpen voor avontuurlijke types en werkers in zware omstandigheden, blijf je altijd verbonden en bereikbaar dankzij een gloednieuw systeem, de Bullitt Satellite Messenger :

  1. Messaging: Satelliet messaging met intuïtieve interface, met de optie om 140 bytes per bericht te versturen (ongeveer 140 karakters). Ondersteuning voor unicode-tekens en zelfs emoji’s!
  2. Delen van locatie: Met satellietgeolocatie kun je je locatie delen met de contactpersonen van je keuze, door de duur of frequentie van het bericht in te stellen. Je contacten weten altijd waar je bent dankzij de realtime voortgang op Google Maps.
  3. SOS Assistance: 24/7 internationale hulpdienst, met 5.000 getrainde professionals en meer dan 200 ondersteunde talen. Informatie en hulp in noodsituaties, directe communicatie met contactpersonen in noodsituaties en nog veel meer…

Caterpillar S75: Belangrijkste eigenschappen

Caterpillar staat internationaal bekend om zijn robuuste smartphones en blijft zijn reputatie waarmaken met de nieuwe S75. Met zijn geavanceerde prestaties en ongeëvenaarde robuustheid kunt u meer te weten komen over de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe juweel van een mobiele telefoon:

  • Processor: MediaTek Dimensity D930 Octo-Core 2 GHz
  • Verbinding: 5G; dual-band WiFi; Bluetooth 5.1; NFC; USB-C; Bullit satellietverbinding
  • Geheugen: 6 GB RAM / 128 GB ROM + uitbreidingsmogelijkheid MicroSD
  • Scherm: 6,6-inch FHD 120Hz scherm in Corning Gorilla Glass Victus
  • Camera: 50MP waterdichte achtersensor + 8MP groothoeksensor + 2MP, 8MP frontsensor
  • Besturingssysteem: Android 12 (upgradebaar naar 13 en 14) + Android Enterprise
  • IP68 en IP69K + MIL-STD-810H: beschermd tegen stof, waterdicht (tot 5m gedurende 35min), valbestendig (tot 1,8m op staal)

Caterpillar S75
Caterpillar S75