In het afgelopen jaar heeft een nieuwe robuuste smartphone de verwachtingen van vele overtroffen. Natuurlijk heb ik het over de CAT S60.

Dit innovatieve mobiele toestel wekt niet alleen het interesse van liefhebbers van robuuste mobieltjes, maar ook van anderen. De robuuste smartphone van Caterpillar is s´werelds eerste en enige smartphone met warmtebeeldcamera. Deze innovatieve functie dient als hulpmiddel voor de zware industrie, extreme sporters, electriciëns, etc.

Robuust & Waterdicht

Een van de indrukwekkendste functies van deze telefoon is zonder twijfel zijn robuustheid, met een IP-score van IP68. Wat nog indrukwekkender is, is het feit dat het deze waardering zelfs overtreft. Toestellen met een IP68-waardering kunnen ondergedompeld worden in water (tot 1,5 meter) voor een periode van 30 minuten. Echter, tonen de Caterpillar UK tests aan dat deze waterdichte smartphone voor een uur ondergedompelt kan worden tot een diepte van 5 meter. Je zult geen andere Smartphone vinden zo robuust als deze! (Let op: bij onderdompeling in water, moet er op een gele knop gedrukt moet worden om de speaker te beschermen)

CAT S60 robuuste smartphone met warmtebeeldcameraWat deze robuuste telefoon ver boven de anderen doet uitsteken, is de geïntegreerde voor- en achterkant camera’s. De S60 heeft een 5MP lens aan de voorkant en een 13MP robuuste lens aan de achterkant met ingebouwde FLIR thermische camera. Dit maakt de telefoon meet dan indrukwekkend, namelijk vernieuwend.

Er zal niet snel een deuk in het 4.7 “touch screen display te zien zijn, doordat deze telefoon is uitgerust met Gorilla Glass 4. Dit is de nieuwste anti-shock touchscreen-technologie. Caterpillar garandeert, dat de telefoon kan vallen van een hoogte tot 1,8 meter, zonder dat er een deuk te zien is. De telefoon die bijna twee keer zo dik is als de gemiddelde smartphone, is bijna onverwoestbaar.

De CAT S60 beschikt tevens over een SOS-knop voor diverse veiligheidsfuncties. Dit is ideaal, voor als je de smartphone met warmtebeeldcamera moet gebruiken in gevaarlijke omgevingen.

De CAT S60 is een van de meest kwalitatieve, waterdichte smartphones die op dit moment op de markt is, met dezelfde functies die de meesten Android-smartphones aanbieden uit de zelfde prijsklasse. Of het nu voor professioneel of dagelijks gebruik is, de S60 smartphone met warmtebeeldcamera is een goede investering voor je bedrijf en/of jezelf.

Interesse?

Je kunt de CAT S60 direct aanschaffen via de Onedirect website. Voor meer informatie, neem contact op met ons team van telecom deskundigen via 085 888 3452.