Ze horen volledig bij het decor! Interactieve schermen, die al op grote schaal in bedrijven worden gebruikt, hebben het concept van vergaderingen opnieuw vormgegeven. Tegenwoordig gaan ook scholen digitaal met de interactieve schermen uit de Samsung Flip Pro-serie. En met goede reden: ze zorgen voor een revolutie in de leerervaring!


Een combinatie van veelzijdigheid en interactiviteit voor het onderwijs

Het digitale tijdperk is aangebroken! Het interactieve bord, een intuïtief hulpmiddel om ideeën te delen, is niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Zo ook de nieuwe Samsung Flip Pro. Hij biedt leerkrachten de mogelijkheid om een meer digitale onderwijsdynamiek te creëren voor zowel fysiek aanwezige als online deelnemers.


In het lager, middelbaar en hoger onderwijs biedt de technologie van de Flip Pro serie leerkrachten de middelen voor succesvol lesgeven, waarbij betrokkenheid, samenwerking en vertrouwen van de leerlingen behouden blijven.


Het slanke ontwerp biedt zowel eenvoud als interactiviteit. IR Touch-technologie maakt schrijven en tekenen met 20 verschillende aanraakniveaus mogelijk. De shermen zijn speciaal ontworpen voor het onderwijs en heeft een ingebouwde handgreep aan de achterkant voor eenvoudig verplaatsen van lokaal naar lokaal.

Veelzijdige connectiviteit, verbeterde prestaties en intuïtiever gebruik: Ontdek het nieuwe tijdperk van leren!

De kenmerken van de Samsung Flip Pro

Verbeter de interactiviteit van uw klaslokalen

De Flip Pro is verkrijgbaar in 4 verschillende formaten en past zich aan de oplstelling van elk klaslokaal aan, van kleine bubbels tot grote onderwijsruimten.

Dankzij de ingebouwde handleiding en verschillende tools is hij snel en intuïtief te gebruiken.

Dankzij de 4K-resolutie geeft de Flip Pro heldere beelden weer. Zijn 40W luidsprekers, 2 vooraan en 2 achteraan, zorgen voor een optimale geluidsdistributie.


Veelzijdige connectiviteit

De Flip Pro biedt meerdere aansluitmogelijkheden (voorkant of via een optionele lade, afhankelijk van het model): USB, HDMI, DP, evenals een OPS aan de achterkant.

De toevoeging van de USB-C 3-in-1 poort maakt het mogelijk om tegelijkertijd content te delen, touch feedback te geven en apparaten op te laden.


Deel inhoud vanaf al uw apparaten

Met SmartView+ kunt u tot 50 apparaten tegelijk op de Flip Pro aansluiten en tot 6 schermen tegelijk weergeven. Deel content van uw Windows-, Android- en iOS-apparaten via Miracast en AirPlay 2.

De Samsung Whiteboard-app helpt docenten om verbinding te maken met Windows-apparaten. Dus na het aansluiten van een pc op het scherm, kun je in real-time op de computer schrijven. Daarnaast is het eenvoudig om content en documenten op te slaan en te delen, zelfs tijdens een videoconferentie.

Of kies direct uw favoriete model:

Samsung Flip Pro – 55″

Samsung Flip Pro – 65″

Samsung Flip Pro – 75″

Samsung Flip Pro – 85″