De Olympus VP-10 is een slanke dictafoon die beschikt over nieuwe en verbeterde technologie. Hiermee is het een van de meest geavanceerde dictafoon van Olympus. Lees de Olympus VP-10 review om verder te weten waarom u er een moet kopen!

Uitstekende GeluidskwaliteitOlympus VP-10 review

De microfoons op de VP-10 zijn omnidirectioneel. Dat betekent dat audio uit alle richtingen wordt opgepikt. Daarnaast zorgt de Voice Balancer ervoor dat alle geluiden op hetzelfde volume worden opgenomen. Dit is voornamelijk handig voor het opnemen van vergaderingen of conferenties waarbij audio afkomstig is van verschillende posities.

Bovendien zorgt de noice cancelling technologie ervoor dat audio helder wordt opgenomen, met hoge kwaliteit en vrij van irritante en ongewenste achtergrondruis.

Onderweg Opnemen

De Vp-10 zou u overal en altijd kunnen gebruiken. Het kleine en compacte ontwerp betekent dat het lichtgewicht genoeg is. Daarom is het ook handig bruikbaar voor als u vaak onderweg bent. U kunt zelfs vanuit uw zak kunnen opnemen zonder de audiokwaliteit in gevaar te brengen dankzij de uitstekende anti-ruisfunctie.

Overdracht van Bestanden en TranscriptieOlympus VP-10 review

Dankzij de ingebouwde USB kunt u eenvoudig gegevens vanuit het apparaat overbrengen met andere apparaten met een USB-poort. Dit betekent ook dat u met de USB-kabel de voice recorder kunt opladen, zonder de batterij te verwijderen.

Indien u veel bestanden heeft met opnames, kunt u gebruik maken van de ´Data Search´ functie. Hierdoor kunt u de gewenste opname vinden. Dit bespaart u tijd en moeite door het doorzoeken van de juiste opname.

Transcriptie schrijven kan een lastige taak zijn, maar niet met de VP-10. Het speelt namelijk de laatste 3 seconden (na het pauzeren) opnieuw af, zodat u geen woord mist!

Aanpasbaar aan Verschillende Situaties

De Olympus VP-10 beschikt over verschillende modus, waardoor het bruikbaar is in vershcillende situaties. De volgende modus zijn bruikbaar: “Pocket”, “Dictation”, “Meeting” en “Conference” modus. Hierdoor is het een veelzijdig apparaat in slechts één model, waardppr jet zeer kosteneffectief is.

Onze MeningOlympus VP-10 review

De Olympus VP-10 is een fantastische Voice Recorder vooe spraakopnames vanwege de uitstekende kwaliteit en geavanceerde functies. Bovendien zijn deze functies allemaal te gebruiken op een apparaat dat ook klein en lichtgewicht is. Dankzij de verschillende modus kan het apparaat in verschillende situaties gebruikt worden. Ook is het een gebruiksvriendelijke voice recorder, waardoor beginnende en gevorderde gebruikers er gebruik van kunnen maken. Concluderend, u kunt het apparaat aanpassen aan uw behoeften, waardoor het een waardevol en nuttig product is.

Het product: Olympus VP-10 Digitale Voice Recorder is nu verkrijgbaar op onze webpagina. Klik hier om er een aan te schaffen.


Bekijk alle Dictafoons en Voice Recorders

 

Voor meer informatie, bezoek onze website of bel ons voor deskundig advies op 085 888 3452