Epos is een Britse organisatie die high-end luidsprekers, headsets en videoconferentiesystemen produceert. Hun doel is om bedrijven over de hele wereld in staat te stellen hun communicatie en samenwerking te verbeteren, overal en met elk apparaat. Ze doen dit door gebruik te maken van de meest geavanceerde audio- en samenwerkingstechnologieën om betrouwbare, krachtige en gebruiksvriendelijke producten te creëren. Ze hebben het Epos Expand Vision assortiment geïntroduceerd om iets te bieden voor iedereen en voor elk type vergaderruimte. In dit artikel bekijken we de verschillende producten van de reeks en gaan we over de belangrijkste features.

Expand Vision 1

Werkt u vanuit huis of bent u veel onderweg, maar wilt u er toch professioneel uitzien? Dan is een makkelijk verplaatsbare webcam van hoge kwaliteit een must. De Expand Vision 1 is precies dat. Hij heeft een 4K wide-angle camera die het beeld optimaliseert op basis van de lichtomstandigheden. Dus of u nu werkt vanuit een schemerige vergaderruimte of uw bureau thuis voor het raam, u bent verzekerd van een helder beeld. De webcam heeft ook twee geïntegreerde omni-directionele, ruisonderdrukkende microfoons. Deze microfoons zijn speciaal ontworpen om alleen uw stem op te vangen en de achtergrondgeluiden te negeren. Met deze webcam heeft u altijd en overal video en audio van hoge kwaliteit. Bevestig hem eenvoudig bovenop uw computer met de handige ingebouwde clip en u bent klaar om te gaan!

Expand Vision 1M

Als u uw kleine tot middelgrote vergaderruimte compleet wilt maken, is de Expand Vision 1M wellicht wat u zoekt. Deze USB-camera is compact en gemakkelijk mee te nemen naar elke BYOD-vergadering, maar past ook perfect als onderdeel van een vaste vergaderruimte. De Vision 1M heeft een 4K wide-angle camera met slimme kaderingstechnologie. De camera past zich automatisch aan het aantal mensen in de vergadering aan en zorgt voor het perfecte beeld. Met zijn slanke, elegante ontwerp zal hij in elke ruimte goed staan en niet afleiden. Voor de momenten dat je je privacy nodig hebt, druk je simpelweg op de knop aan de bovenkant om de geïntegreerde privacy shutter te sluiten.

Bedrade speakers

Voor grotere vergaderruimten, ruimten met een camera zonder microfoon, of mensen die hun audiokwaliteit willen upgraden, zijn de speakers van Epos een perfecte oplossing. De bedrade luidsprekers bieden een zekere mate van zekerheid, met een eenvoudige plug-and-play-aansluiting en geen zorgen over het verlies van de verbinding. De Expand Capture 5 heeft een opstelling van zeven microfoons die zorgen voor superieure audio. Bovendien kan hij tot 10 stemmen in de ruimte identificeren en een live feed van de vergadering transcriberen. De Expand 20 is ontworpen voor gebruik onderweg en kan worden gebruikt om een kantoor op te zetten waar en wanneer dat nodig is. Het is zo eenvoudig als het maar kan en hij kan worden aangesloten op uw PC/softphone, of zelfs uw tablet of mobiele telefoon. Heeft u al een Expand 80? U kunt hem uitbreiden met twee extra Expand 80 microfoons. Ze hebben vier beamforming microfoons, zodat iedereen in de zaal duidelijk te horen is. Door één microfoon toe te voegen, kan de Expand 80 de stemmen van acht extra deelnemers duidelijk op te vangen.

Draadloze speakers

Gaat u liever draadloos? Dat heeft ook vele voordelen, zoals een nettere werkplek omdat u geen kabels meer nodig heeft. De Epos Expand 30-lijn is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote vergaderruimtes, is licht en makkelijk verplaatsbaar, en is UC-geoptimaliseerd. De luidspreker heeft een ultralage vervorming en microfoons met echo- en ruisonderdrukking. Dit zorgt voor uitzonderlijke audioprestaties voor zowel u als uw vergaderpartners. De twee versies hebben voornamelijk dezelfde functies, maar de Expand 30 verbiendt met een kabel of Bluetooth, en de Expand 30+ wordt geleverd met een Bluetooth USB dongle voor PC’s en softphones. De Epos Expand 40 lijn heeft veel gemeen met de 30. Ze hebben dezelfde functies en ze hebben allebei tot 18 uur gesprekstijd. Het belangrijkste verschil is dat de 40-lijn sterke achtergrondruis onderdrukking technologie heeft en gelijktijdige spraak kan opvangen en identificeren. De Expand 40 is UC geoptimaliseerd, de Expand 40T is geoptimaliseerd voor Microsoft Teams, en de Expand 40+ wordt geleverd met een Bluetooth USB dongle.

Expand 80

De Epos Expand 80 is een eersteklas Bluetooth speakerphone voor vergaderingen met maximaal 16 deelnemers. De zes adaptieve, beamforming microfoons isoleren stemmen van omgevingsgeluid en zorgen ervoor dat uw stem duidelijk wordt gehoord. Dankzij de geavanceerde microfoons die de spraak en verstaanbaarheid verbeteren, worden uw online vergaderingen naar een hoger niveau getild. Net als de Expand 30 en 40 kan ook deze luidspreker gelijktijdige spraak identificeren en heeft hij een ultralage vervorming. Het ontwerp is eenvoudig maar gemaakt van hoogwaardige materialen. Hij ziet er geweldig uit in elke omgeving en is gemakkelijk te gebruiken. U kunt uw conferentiegesprek binnen enkele seconden opzetten met slechts één tik. De luidspreker kan worden uitgebreid met één of twee Expand 80-microfoons, waardoor er acht extra deelnemers per luidspreker duidelijk gehoord kunnen worden. Ook de Expand 80 heeft een Expand 80T-versie, die geoptimaliseerd is voor Microsoft Teams.

Expand Vision 3T Core

Bent u op zoek naar een complete oplossing voor uw kleine vergaderruimte? De Expand Vision 3T Core heeft videosamenwerking opnieuw uitgevonden. Het is een alles-in-één bar waarmee u met één aanraking kunt deelnemen aan vergaderingen, geen computer nodig. De 4K wide-angle, full HD camera met Sony sensor produceert de helderste beelden. Samen met een microfoon met ruisonderdrukking en uitzonderlijke stemopvang geven ze het gevoel alsof u persoonlijk bij de vergadering aanwezig bent. De Vision 3T Core gebruikt Epos AI, waardoor hij automatische kadertechnologie heeft. De camera past het kader automatisch aan aan hoeveel mensen er in uw vergadering zijn en waar ze zitten. Je kunt de bar bedienen met een smart display of met de meegeleverde Expand Vision 3T afstandsbediening. Hij kan worden geplaatst waar u maar wilt. U kunt hem bovenop een scherm of een tafel zetten of een muurbevestiging gebruiken om hem aan elke muur te hangen.

Expand Vision 5

Als u op zoek bent om uw kleine tot middelgrote vergaderruimte naar een hoger niveau te tillen, is de Expand Vision 5 wellicht wat u zoekt. Ook dit is een alles-in-één videobar die een 4K wide-angle camera met Sony-sensor voor haarscherpe video combineert met uitstekende audioprestaties. Twee geïntegreerde luidsprekers en vier microfoons geven u deze geweldige audio-ervaring bij elke online meeting. Daarnaast is hij gemaakt met Epos’ BrainAdapt technologie. Deze unieke algoritmen en akoestiek helpen de hersenen zich te concentreren en te oriënteren tijdens digitale vergaderingen. Net als de 3T heeft deze bar geen aparte computer nodig om aan vergaderingen deel te nemen. Hij ondersteunt echter ook een USB-aansluiting, waardoor het een BYOD-oplossing wordt en deelnemers hun eigen apparaten kunnen gebruiken. De AI-functies passen de camera automatisch aan om de ruimte goed in te kaderen en alle mensen in de vergaderruimte op te nemen. Alles is inbegrepen in de bar zelf, dus er is geen behoefte aan extra apparaten die ruimte innemen op uw tafels en rommel veroorzaken met hun kabels.

Expand Control tablet

Epos biedt ook uiterst handige accessoires voor uw vergaderzalen, zoals de Expand Control Meeting Room Controller. Dit tablet kan worden gebruikt als vergaderruimtecontroller of als planningspaneel. Het integreert naadloos met alle toonaangevende UC-oplossingen en in elke vergaderruimte. Dit bedieningspaneel is speciaal ontworpen voor een uitstekende gebruikerservaring. Het grote 10″1 anti-glans touchscreen is eenvoudig te gebruiken en geeft een prachtige, professionele uitstraling aan uw ruimtes. Hij heeft vele functies die zijn ontworpen om uw dagelijkse online vergaderingen te optimaliseren en te vereenvoudigen. U kunt met één aanraking deelnemen aan vergaderingen, de gespreksinstellingen aanpassen of uw content delen. De tablet kan ook aan de muur worden gehangen om te worden gebruikt als planningsapparaat. Met een paar aanrakingen kunt u een ruimte reserveren en de meerkleurige LED’s op het apparaat geven de beschikbaarheid van een ruimte aan. Dit flexibele, superhandige apparaat is een aanwinst voor elk kantoor.

Bundels

Voor nog meer gemak heeft Epos een aantal kant-en-klare bundels gemaakt. Ze hebben een bundel gemaakt met de Expand Vision 3T Core bar, de Expand 80T speakerphone en het Expand bedieningspaneel. De Vison 3T bar wordt normaal gesproken geleverd zonder speakerphone, zodat je de keuze hebt welke je wilt gebruiken. Als u kiest voor de 80T is dit pakket wellicht interessant voor uw organisatie. Ze hebben ook een bundel gemaakt met de Expand Vision 5 en het Expand Control Panel. Aangezien de luidsprekers in de bar zijn geïntegreerd, zijn er geen losse speakers nodig die ruimte innenmen op uw bureau. Dit kan de juiste keuze zijn als u gaat voor een superieure ervaring met de Epos BrainAdapt technologie.

Een Epos Expand product voor iedereen

Er is echt een Epos-oplossing voor elke ruimte en organisatie. Van persoonlijke bureaus tot vergaderruimtes met maximaal 32 deelnemers, en van vaste opstellingen tot always-on-the-go. Wilt u meer weten over de Expand lijn, dan kunt u via deze link meer informatie vinden. Bent u geïnteresseerd in andere Epos producten voor videoconferenties? U vindt onze volledige selectie hier!