Hierbij introduceren wij de Jabra Speak 710: de nieuwste speakerphone van de bekende technologiereus Jabra. Deze luidspreker valt zeker op qua design. Het heeft namelijk een innovatief, modern ontwerp. Het is uitgerust met een 360º microfoon, waardoor geluid vanuit alle hoeken van de kamer worden opgenomen. Hierdoor is het een perfecte toestel voor conferentie- en zakelijke oproepen.

Bovendien zou u de speakerphone naast professioneel gebruik ook voor vrijetijdsbestedingen kunnen gebruiken. U zou bijvoorbeeld een krachtig surround sound systeem kunnen creëren. Het kan namelijk gekoppeld worden met een andere Speak 710. De HiFi speakerphone produceert namelijk audio van geweldige kwaliteit. Het maakt dus niet uit of het nou gaat om een zakelijke oproep of als u gewoon muziek wil luisteren.

Makkelijk te gebruiken

Jabra staat bekend met de eenvoud van hun producten. Ook met de Jabra speak 710 is er sprake van Plug en Play, waardoor het eenvoudig in te stellen en te gebruiken is.

Uitstekende geluidskwaliteit

De combinatie van breedband audio en Digital Signal Processing (DSP) produceert een scherp geluid. Daarbij is de audio ook echovrij, zelfs bij vol volume.

Volledige compatibiliteit

De luidspreker wordt meegeleverd met een Jabra Link 370 Adapter. Hiermee kunt u verbinding maken met uw PC/softphone apps via Bluetooth. De Speak 710 is volledig compatibel met UC en VoIP systemen. Dankzij Jabra Direct software zou u uw Speak 710 kunnen aanpassen of met uw smartphone verbinden via MS Cortana, Siri of Google Now.

Slank, stijlvol design

Dit product heeft een slank en stijvol ontwerp. Het heeft een luxueuze zwarte body. Dankzij de compacte design past het zelfs in de meest rommelige omgevingen. Dit model komt ook met een vouwstand. U kunt de luidspreker horizontaal leggen, voor een prominente geluidsprojectie (voor kleine groepen). U kunt het ook plat leggen (Ideaal voor grote vergaderzalen).

Eindoordeel

Over het algemeen is de Jabra Speak 710 veel meer dan een gemiddelde vaste speakerphone. Het heeft een elegante design en superieure geluidskwaliteit. Bovendien is de speakerphone compatibel met de meeste systemen. Met de vele functies die het aanbiedt, is het een perfecte speakerphone voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.


Bekijk hieronder de officiële video van de Jabra Speak 710:


De Jabra Speak 710 is zeker een van de beste verkochte speakerphone van 2017. Bestel er een nog vandaag! Bestel Nu.

De Jabra Speak 710 MS is ook beschikbaar, waarbij de headset is geoptimaliseerd met Skype for Business. Bestel Nu.