Hybride werken, de situaties en de oplossingen

Tijden veranderen, en dus ook onze werkomgevingen. Deze ruimtes zijn getransformeerd van een vaste werkplek naar hybride. Dit dwingt onze apparaten met ons mee te veranderen. Yealink biedt een breed assortiment aan hardware voor videocollaboratie aan, om hybride werken zo efficiënt en professioneel mogelijk te laten verlopen.

Yealink UVC20 webcam + BH72 headset

Persoonlijke werkplek

Om de communicatie tussen uw medewerkers vanuit huis en op kantoor zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is het belangrijk om de juiste telecommunicatieapparatuur voor videocollaboratie te hebben.

Hoe beter de apparatuur is aangepast, hoe natuurlijker het samenwerken op afstand voelt.

Persoonlijke werkplekken vragen om hun eigen inrichting. Professionele beeld- en geluid kwaliteit is een must tijdens een meeting, Yealink biedt heel veel opties aan. Voor professioneel beeld- en geluidskwaliteit tijdens een meeting kunt u kiezen voor een combinatie van luxe webcam + draadloze headset. Bijvoorbeeld de Yealink UVC20 webcam + BH72 headset, voor premium beeldkwaliteit en ruis onderdrukkende headphones.

Vergaderruimtes

Voor een kleine vergaderruimte is het belangrijk dat er snel en eenvoudig een vergadering gestart kan worden. Medewerkers met- en zonder IT-kennis moeten op een intuïtieve manier gebruik kunnen maken van de apparatuur.

Yealink biedt hiervoor een all-in-one video bar aan, zoals bijvoorbeeld de Yealink A20, of A30, die bediend worden met een tablet op de tafel. Deze tablet komt met de Teams of Zoom interface, waardoor iedereen hiermee aan de slag kan! Videocollaboratie hoeft dus niet moeilijk te zijn.

Yealink A20 Meetingbar + VCR20 afstandsbediening pack
Yealink MeetingBar A30 + Touch panel CTP18 Teams + VCH51 Content

Trainings ruimtes

In een trainingsruimte staan natuurlijk altijd één of meerdere sprekers centraal, het is dan ook erg belangrijk dat deze goed te verstaan en te zien zijn op een afstand. Daarnaast is het ook belangrijk dat het mogelijk is om de rest van de ruimte goed in beeld te kunnen brengen wanneer nodig. Yealink biedt hiervoor een modulair systeem aan, met losse camera en losse microfoons, zoals de Yealink MVC 860, deze beschikt over de nodige functies voor het faciliteren van een hybride training.

U kiest zelf de precieze samenstelling die u nodig heeft, zoals 1- of 2 interactieve schermen en een één-klik oplossing om uw presentaties op het tweede scherm te delen, terwijl de deelnemers op het andere te zien zijn.

Videocollaboratie was nog nooit zo efficiënt!

Maar waarom nou voor de videoconferencing apparatuur Yealink kiezen?

  • Yealink biedt kwaliteitscontrole. Kwetsbaarheden worden geminimaliseerd door het regelmatig uitvoeren van pentesten door externe situaties
  • Versleutelde installatie. Encryptie van communicatie tijdens het installeren en gebruiken van toestellen (o.a.. IEEE 802. 1X)
  • Up to date certification. Veiligheidscertificaten zijn eenvoudig up-to-date te houden door de gebruiker en ingericht op de nieuwste standaarden (IPv6)

Heeft u nog vragen? Neem dan gratis contact op met één van onze conferencing experts: