Comfortabele portofoon van hoge kwaliteit

Hoe groter een bedrijf wordt, hoe groter het communicatiesysteem wordt. Motorola heeft dit concept naar een nieuw niveau gebracht met een heel klein apparaat dat trending is op het gebied van retail en horeca: de Motorola CLP446.

Dit product neemt u mee terug naar de nostalgische telefoons met het motto: hoe kleiner, hoe beter. Juist door het compacte formaat is de Motorola CLP446 de ster binnen vele restaurants en hotels, maar ook binnen de retail sector zoals bijvoorbeeld Victoria´s Secret. Het succes van de walkie talkie is te danken aan zijn veelzijdigheid, elegantie en verbluffende prestaties.

Om productiviteit en de beste klantenservice te garanderen, heeft Motorola bij het ontwikkelen van dit product suggesties gevraagd aan horeca en retail-medewerkers. Op deze manier kwam Motorola met de CLP446, die comfortabel, elegant en van hoge kwaliteit is. Met deze drie kerneigenschappen is het ideaal voor contact tussen collega´s op de werkvloer.


Comfort

Op het gebied van comfort is de Motorola CLP446 de beste van zijn soort. De portofoon is zo klein en onopvallend dat hij niet in de weg zal zitten tijdens het werken. Met een gewicht van slechts 85.3 gram en de bijgeleverde riemclip, kan hij gemakkelijk aan de kleding worden vast gemaakt, en zal hij niet storen tijdens de typisch lange shifts.

De Motorola CLP446 is ook verkrijgbaar met Bluetooth. Deze versie is nog comfortabeler aangezien er geen kabel van de headset in de weg kan zitten. U zult hiermee dus niet langer vast blijven haken aan kleding of voorwerpen om u heen.


Duurzaamheid en prestaties

Grote winkels, hotels en restaurants zijn vaak drukke plaatsen waar de medewerkers regelmatig verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren. Hierdoor kan goede communicatie een uitdaging worden, wat kan leiden tot misverstanden, maar vooral ook tijdsverlies.

De Motorola CLP446 biedt uitstekende audiokwaliteit om miscommunicaties op te werkvloer te verminderen en prestaties te verbeteren. U kunt communiceren via de Push-To-Talk knop die groot op het apparaat te zien is, maar ook via de VOX functie. Dit is een hands-free functie, waar de microfoon wordt geactiveerd wanneer daarin gesproken wordt. Deze functie is bijzonder handig wanneer uw handen vol zijn en u toch snel moet communiceren.

De bidirectionele walkie talkie werkt met duurzame Li-Ion-batterijen en biedt tot 14 uur betrouwbare communicatie, wat ideaal is voor langere shifts. Het laad- en opslagsysteem, waar 6 portofoons in passen, is ontwikkeld om overlast van kabels te voorkomen. Het is ontworpen om alle portofoons overzichtelijk bij elkaar te houden en om ruimte te besparen door het aan de muur te monteren.

De CLP446 voldoet aan het militarie standaard 810C/D/E/F/G en heeft een lange levensduur, bestand tegen lage druk, extreme temperaturen, trillingen, schokken en vallen.


Bereik

Het bereik is ongeveer 7.400m2, of 6 verdiepingen, waardoor het het perfecte apparaat is voor warenhuizen en middelgrote hotels. Er zijn 8 kanalen, die kunnen worden verdeeld onder de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf.

U kunt het bereik indien nodig vergroten door gebruik te maken van een repeater. Een repeater kunt u zien als een soort tussenstation en is alleen maar toegestaan wanneer u een vergunning heeft. De portofoons communiceren dan niet rechtstreeks met elkaar, maar via de repeater. De Motorola XT420-radio kan ook worden gebruikt als repeater.


Elegantie 

Wanneer u werkt met publieke en visuele verantwoordelijkheden, is het belangrijk om er representatief uit te zien. Een robuuste portofoon kan dan af doen aan uw outfit. Daarom heeft Motorola de compacte, geavanceerde en elegante CLP446 ontworpen. Hij is zichtbaar, maar nooit onaangenaam in de ogen van klanten. Hij past perfect bij uniformen en verschillende stijlen van gebruikers.

De magnetische clip is een van de meest innovatieve accessoires, die apart verkocht wordt. De magnetische kracht houdt de portofoon veilig op zijn plek, waar u hem ook wilt hebben.

Motorola biedt ook verschillende headsets,  afhankelijk van de wens van de gebruiker; van langere en kortere kabels, tot verschillende oortjes om comfort en stijl te combineren.

Als u op zoek bent naar een apparaat dat de communicatie binnen uw bedrijf verbetert, multitask-activiteiten vergemakkelijkt, en klantenservice bevorderd, dan is de Motorola CLP446 de portofoon die u zoekt!

Motorola CLP446 Bluetooth Licentievrije Walkie-Talkie