De BH7X Headset Serie van Yealink

Yealink revolutioneert de manier waarop we geluid ervaren met zijn nieuwste draadloze headset-serie. De BH7X headsets zijn voorzien van meerdere microfoons en akoestische afscherming voor een ongeëvenaarde geluidservaring. Ze hebben tegelijkertijd een zakelijke en elegante uitstraling en zijn tevens voorzien van multifunctioneel draadloos opladen.

De belangrijkste eigenschappen

  • Busylight: De BH7X headset serie heeft een dubbel zichtbaar busylight met een extreem brede kijkhoek, zodat u niet gestoord wordt tijdens belangrijke gesprekken.
  • Duurzaam gebruik: Met een spreektijd tot 35 uur en een draadloze batterijduur tot 40 uur hoeft u zich overdag geen zorgen te maken over opladen.
  • Comfort: De headset is comfortabel om te dragen en heeft gemakkelijk vervangbare oorkussens. Dankzij het lichte gewicht is hij gemakkelijk mee te nemen.
  • Automatische draagdetectie: Zodra u de headset opzet, zijn alle functies gereed voor een perfecte geluidservaring.
  • Flexibele microfoonarm: De microfoonarm kan worden ingetrokken en volledig worden verborgen, of normaal naar uw mond worden uitgeschoven. U kunt de headset gebruiken met de microfoonarm in- of uitgeschoven.
  • Ruisonderdrukking: Dankzij de Acoustic Shield-technologie, die achtergrondgeluid onderdrukt met behulp van geïntegreerde microfoons, en dankzij de passieve (oorkussens) en actieve (ANC-knop op de BH76) ruisonderdrukking wordt de kwaliteit van uw communicatie aanzienlijk verbeterd.

Yealink Levels

BH76 VS. BH72

De Yealink BH76 verschilt slechts op 2 belangrijke punten van de Yealink BH72. Namelijk in het aantal microfoons 5, en in de Active Noise Cancelling (ANC) functie, die niet beschikbaar is in de BH72.

De BH76 heeft een voordeel ten opzichte van de BH72 wanneer intensief gebruik is voorzien. Lange conferenties en gesprekken in een turbulente omgeving worden met de BH76 probleemloos en aangenaam dankzij de 3-traps ANC-knop.Dezelfde kwaliteit, ongeacht waar u werkt

Werk overal

Of u nu werkt in een co-working space, thuiskantoor, privékantoor of onderweg, de BH7X headset serie is een uitstekende keuze voor al uw audio- en communicatiebehoeften. De uitstekende geluidskwaliteit en de lange levensduur van de batterij maken het de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en praktische headset. Dus als u op zoek bent naar de perfecte headset, dan is de BH7X headset serie van Yealink iets voor u.


Draadloos opladen

Oplaadstation

Met het oplaadstation voor de Yealink BH7X serie kunt u niet alleen uw headset draadloos opladen, maar tegelijkertijd ook uw mobiele telefoon! Zo zijn uw batterijen zeker opgeladen tot de volgende vergadering!

Waarom zou u kiezen voor een Yealink BH7X headset?

De BH7X headset serie van Yealink is de nieuwste serie headsets en biedt vele functies en voordelen die ze een goede keuze maken voor elk bedrijf.

Daarnaast helpt de Acoustic Shield technologie van Yealink om omgevingsgeluiden aanzienlijk te verminderen. Deze technologie zorgt ervoor dat u de persoon met wie u praat duidelijk kunt horen, zelfs in een rumoerige omgeving. De BH7X is uitgerust met twee tot vijf microfoons, elk met een eigen ruisonderdrukkende processor om een nog betere geluidskwaliteit te garanderen.

De batterijduur van de BH7X is indrukwekkend: tot 10 uur gesprekstijd, tot 9 uur muziekweergave en tot 200 uur standby-tijd. Zelfs de oplaadtijd is vrij snel: met de kabel is de headset in slechts twee uur volledig opgeladen, met de draadloze oplaadoptie in slechts één uur.

De BH7X is ook uitgerust met de nieuwste Bluetooth-technologie: versie 5.0 en een bereik tot 10 meter. Hij beschikt ook over een Bluetooth koppelingslijst waarmee u gemakkelijk verbinding kunt maken met andere Bluetooth-apparaten. Bovendien kunt u met deze headset zelfs twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbinden.

Tot slot heeft Yealink ook een aantal geweldige softwarefuncties geïntegreerd in de BH7X. Zoals Yealink USB Connect voor PC, de Yealink Connect APP en het Yealink Device Management Platform. Deze helpen allemaal om ervoor te zorgen dat u altijd een betrouwbare verbinding hebt en uw headset gemakkelijk kunt beheren.

Kortom, de Yealink BH7X headsets zijn een geweldige keuze voor elk bedrijf. Met zijn indrukwekkende functies, geweldige geluidskwaliteit en lange batterijduur is het zeker een hit bij iedereen die een betrouwbare headset nodig heeft.