Ontdek het nieuwe normaal in hybride werken, het kleinste model in het True Wireless assortiment. Inderdaad, de Jabra Evolve2 Buds zijn de eerste oordopjes ontwikkeld voor mobiele professionals. Draag uw earbuds overal mee naartoe dankzij het slanke en compacte ontwerp!

Bluetooth Multipoint, Microsoft Teams-certificering en intelligente geluidsverwerking: laat de technologische innovatie van Jabra u voortdrijven!

Waarom kiezen voor de Jabra Evolve2 Buds?

  • Custom ontwerp: de Evolve2 Buds zijn ontworpen voor elk gebruikersprofiel en worden geleverd met oordopjes van verschillende grootte. Dankzij het exclusieve modelleringproces kunt u genieten van uitzonderlijk draagcomfort wanneer u ze gebruikt.
  • Superieure gesprekskwaliteit: Geniet van een optimale geluidsoverdracht tijdens uw gesprekken dankzij een combinatie van hoogwaardige microfoons en intelligente audiotechnologieën.
  • Gehoorbescherming: houd uw gehoor veilig met de Jabra SafeTone en SafeTone G616. Ze controleren het gemiddelde geluidsniveau in real-time en met behulp van de PeakStop-verwerking worden onverwachte geluidspieken geëlimineerd.
  • Multipoint-verbinding: Met de Bluetooth Multipoint-technologie voldoet deze hoofdtelefoon aan de eisen van hybride werken. Ze maken het gemakkelijk om te schakelen tussen apparaten voor het aannemen van gesprekken, zonder de verbinding te verliezen.

Wat zijn de voordelen van de Jabra Evolve2 Buds?

1. Klein en praktisch ontwerp

De Jabra Evolve2 Buds zijn de kleinste van de True Wireless-serie, met een slanke, minimalistische uitstraling. De verwisselbare oordopjes maken ze zelfs ultracomfortabel en de compacte draagtas maakt ze ideaal voor gebruik onderweg. Met in-ear true wireless earbuds en EarGels-materialen heb je dus niet eens het gevoel dat je de Earbuds draagt. In feite zijn de oordopjes ultra lichtgewicht met 5,4 gram per oordopje. Daarnaast is de oplaadcase slechts 52 gram in vergelijking met een ruimte innemende headset. Het slanke ontwerp maakt ze gemakkelijk op te bergen, waardoor je ze ook gemakkelijker kwijtraakt – wees voorzichtig!

MultiSensor Voice-technologie

2. Intelligente geluidstechnologieën

Met MultiSensor Voice-technologie kunt u gesprekken aannemen op optimaal niveau, ongeacht hoe luid de omgeving is. Ook creëert u uw eigen werkbubbel met Active Noise-Cancelling (ANC) en houdt u contact met uw omgeving met HearThrough. Daarnaast zorgen de geluidsisolerende pasvorm en de Wind noise reduction ervoor dat uw audio-ervaring niet wordt afgeleid door ruis.

Wat is adaptive noise-cancellation?

Jabra heeft Multisensor Voice geïntroduceerd. Deze technologie combineert microfoons, beengeleidingssensoren en geavanceerde algoritmes om storende achtergrondgeluiden te leren kennen en te blokkeren. Dit geeft u dus veel meer flexibiliteit in waar u besluit te werken.

Wat is Hear-through?

Heeft u ooit in een situatie gezeten waarin u aan het genieten bent van een nummer of luistert naar een podcast of audioboek, maar iemand blijft steeds proberen uw aandacht te vragen? Het kan vervelend zijn om uw oordopjes steeds weer te moeten uitdoen, vooral als u zich probeert te concentreren of een videoconferentie probeert te volgen.

Met Jabra Hear-through, beschikbaar op alle Earbuds, kunt u met één simpele tik overschakelen van waar u naar luistert – naar uw omgeving. Eén tikje op de knop en u hoort uw omgeving alsof u de oordopjes niet draagt. Nog één druk en u bent terug in uw audio-hemel!

3. Vereenvoudigd management

De fysieke knoppen op deze headsets zorgen niet alleen voor optimaal beheer van instellingen en gesprekken, maar geven professionals onderweg ook meer precisie. De Evolve2 Buds zijn voorzien van intuïtieve bedieningsfuncties, zoals batterijstatus, Bluetooth-koppeling, inkomende gesprekken en LED. Dankzij de Bluetooth-verbinding kunt u de Earbuds gebruiken tot op 20 meter van uw apparaat. Thuis, op kantoor of onderweg kunt u op afstand horen of gehoord worden zonder aan een kabel gebonden te zijn.

4. Weer bestendig

Met de IP57-certificering zijn de Jabra Evolve2 Buds volledig beschermd tegen stof en vocht. U kunt ze dus probleemloos gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

33 uur batterijduur

5. Superieur uithoudingsvermogen

De Evolve2 Buds zijn ontworpen voor hybride werk en bieden tot 33 uur batterijduur in de houder. Als de batterij leeg raakt, gebruik dan de snellaadfunctie om tot 1 uur batterijduur te krijgen in slechts 5 minuten opladen. In feite kan dezelfde case worden opgeladen met een USB-kabel of via een draadloze inductielader. Anderzijds, als u de Earbuds lange tijd niet gebruikt, blijft de batterij tot 292 dagen stand-by. Daarnaast kunt u tot 5 uur praten met de buds in uw oor zonder gestoord te worden of de batterij op te hoeven laden.

De Jabra Evolve2 Buds beschikken over hoogwaardige audio met 4 microfoons en 2 bone conduction sensoren. Zodat uw gehoorbescherming altijd veilig is met de PeakStop technologie!

6. Optimale connectiviteit

Hoe verbind ik de Earbuds? Je oortjes koppelen aan je apparaat is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bluetooth multipoint maakt dit mogelijk, door de multipoint ben je met beide apparaten tegelijk verbonden. Aangezien verbinden en opnieuw koppelen super vervelend kan zijn! Sluit gewoon de USB-adapter aan op uw PC voor een plug-and-play ervaring, maak verbinding met uw telefoon door de knoppen van de Bud drie seconden ingedrukt te houden en volg dan de stappen op uw apparaat! Het is echt zo eenvoudig!

Kan ik de oordopjes gebruiken voor videoconferenties?

Ten slotte zijn de Jabra Evolve2 gecertificeerd voor Cisco, Unify, Microsoft Teams (SKU specifiek), MFi, Qi, Zoom, Amazon Chime en Amazon Alexa om uw verbinding met alle software te vereenvoudigen. Daarnaast zijn de Earbuds gecertificeerd voor videoconferentieplatforms zoals Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Neem eenvoudig deel aan een vergadering met de UC of Microsoft Teams gespecialiseerde serie.

Ontdek onze range van Jabra Evolve2 Buds

Jabra Evolve2 Buds USB-A UC

Jabra Evolve2 Buds USB-A UC met draadloze oplaadpad

Jabra Evolve2 Buds USB-A MS

Jabra Evolve2 Buds USB-A MS met draadloze oplaadpad

Jabra Evolve2 Buds USB-C UC

Jabra Evolve2 Buds USB-C UC met draadloze oplaadpad

Jabra Evolve2 Buds USB-C MS

Jabra Evolve2 Buds USB-C MS met draadloze oplaadpad

Bekijk onze replacement producten!

Ben u niet helemaal gerust? Bent u bang dat u uw oordopjes verliest of een ander oplaaddoosje nodig hebt?

Wees gerust, Jabra heeft voor u gezorgd met vervangende EarBuds en een houder die apart van de buds worden verkocht!

Bekijk Jabra Evolve2 Buds Earbuds L&R Earbuds voor MS en Jabra Evolve2 Buds Earbuds L&R Earbuds voor UC.