Het koppelen van een headset is ontzettend makkelijk, het is alleen belangrijk dat u de juiste stappen volgt. In deze blog leggen wij u daarom stap voor stap uit hoe u de Cleyver Mono HW10 DECT headset kunt koppelen aan het basisstation. Deze manier van koppelen is vergelijkbaar met de Plantronics C565 headset.


Stap 1: Opladen

U begint als eerste met het opladen van de headset. Dit doet u door middel van het laadstation in het stopcontact te steken en de headset op het laadstation te zetten. Het is belangrijk dat de headset goed wordt opgeladen en dus raden wij aan om de headset voor minimaal 1 uur op het laadstation te zetten.

Stap 2: Uitzetten

De Multifunctionele toets op de Cleyver HW10

Als volgende stap moet u de headset, terwijl die in het laadstation zit, even uitzetten. Dit doet u door een aantal seconden lang op de multifunctionele toets te drukken, tot dat het lampje snel gaat knipperen. Op dat moment kunt u de knop los laten.

Stap 3: Aanzetten

Zet nu de headset opnieuw aan, door één keer normaal op de multifunctionele toets te drukken tot dat het lampje nu traag gaat knipperen. Nu staat de headset weer aan.

De mute toets op de Cleyver HW10

Stap 4: Koppelen headset

Om de headset nu te koppelen aan uw basisstation, is het als eerste belangrijk dat het basisstation en de headset zich naast elkaar bevinden. Vervolgens drukt u 4-5 seconden op de mute knop van de headset tot dat het lampje snel brandt.

Stap 5: Koppelen basisstation

Vervolgens, dient u uw telefoon in koppelingsmodus te zetten, en vervolgens moet u op de pairings toets van het basisstation van de telefoon drukken. Dit is vaak een knopje op het laadschaaltje. Zodra dit is gebeurd, is de headset met het basisstation gekoppeld!

Het is belangrijk dat stap 4 en 5 snel achter elkaar gebeuren, voor het goed koppelen van de headset. Het kan zijn dat het na de eerste keer niet lukt, probeer het dan nog een paar keer en dan zult u zien dat de headset gekoppeld wordt.


Bekijk ook onze youtube video over het koppelen van de Plantronics C565 headset!