ClickShare van Barco- Wat is het?


Vergemakkelijk meetings met een enkele druk op de ClickShare button!

Verander elke vergadering of meeting in een dynamische en interactieve ervaring voor alle aanwezigen met één van de Barco ClickShare producten. Op deze manier kunt u eenvoudig uw scherm delen met de gehele vergadering, doormiddel van de app of de knop. Er is geen lastige installatie nodig, en u komt ook niet in de knoop met deze draadloze oplossing.

ClickShare technologie

Clickshare

ClickShare is een handige oplossing voor bedrijven die veel tijd in vergaderingen en andere meetings besteden. Bij deze meetings kan op het gebied van technologie nog wel eens iets fout gaan. Soms is het lastig om het presentatiesysteem aan te sluiten en op te starten. Doormiddel van de nieuwe presentatiesystemen van Barco heeft u daar geen last van.

Barco presentatiesystemen bestaan uit een basisstation wat u verbind met uw netwerk en aansluit op het scherm. Vervolgens heeft u enkel de app, de button of de USB aansluiting nodig. (beschikbaar in USB-A en USB-C) Met de app of de knop is het heel simpel om uw scherm op de presentatie te delen, hierdoor verspilt u geen tijd met het opstarten van alle apparatuur.

Er zijn verschillende Barco ClickShare modellen die allemaal net weer iets anders zijn. Zodat alles duidelijker is voor u  zetten wij hier de producten met een aantal interessante punten op een rijtje.

Barco Producten

CS-100 HuddleCS-100CSE-200CSE-200+CSE-800
Type ruimteHuddle ruimtesKleine ruimtesKleine tot middelgrote ruimtesSamenwerkings ruimtesDirectiekantoren en conferentie ruimtes
Aantal gelijktijdige schermgebruikers11228
Aantal gelijktijdige verbindingen88101664
Resolutie1.920 x 1.0801.920 x 1.0801.920 x 1.0803840 x 21604.096 x 2.160
Touchback-ondersteuning
Schoolbord & aantekeningen
Aantal bijgeleverde ClickShare buttons01224
CompatibiliteitiOS and Android appiOS and Android appiOS and Android app Google Cast, AirplayiOS and Android app Google Cast, Airplay and Windows Wireless DisplayiOS and Android app Google Cast, Airplay

Bekijk ons volledige aanbod aan Barco producten hier


Bel ons voor deskundig advies

085 888 3452

Next post De nieuwe Jabra Evolve 65e

Previous post De beste webcams van 2019

Lushanna Dijkstra

About the Author Lushanna Dijkstra

Related Posts