De SuperTooth Buddy Bluetooth Car Kit is een Bluetooth speakerphone die perfect is voor het gebruik in auto´s. Hiermee kunt u uw mobiele apparaten draadloos mee verbinden, waardoor het mogelijk is om handsfree te bellen en muziek te beluisteren. In deze Supertooth Buddy review kunt u enkele belangrijke aandachtspunten vinden bij het kopen van dit apparaat.

Geweldige functionaliteitSUPERTOOTH BUDDY REVIEW

Gemakkelijk te Installeren

De Bluetooth device beschikt over een magnetische clip die u kunt gebruiken om het aan de zonneklep in de auto te bevestigen. Er zit een sterke magneet op de achterkant om ervoor te zorgen dat het apparaat op zijn plaats blijft zitten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het zal vallen.

Makkelijk te gebruiken

De Supertooth Buddy beschikt over eenvoudige knoppen waarmee het apparaat bestuurbaar is. De Multifunctionele knoppen laten u oproepen beantwoorden / beëindigen / weigeren, spraakgestuurd kiezen en opnieuw bellen.

Schakel de Bluetooth-functie in op uw apparaat en controleer of het beschikbaar is: Druk op de Aan / Uitknop totdat het Bluetooth-lampje rood / blauw knippert in de SuperTooth Buddy-set. Selecteer ´ST  BUDDY´ op uw apparaat. Als een wachtwoord vereist is, voert u 000 in en drukt u op ´OK´ om de apparaten met elkaar te laten verbinden.


OntwerpSUPERTOOTH BUDDY REVIEW

Hardware

De Supertooth heeft een elegante en slanke afwerking. Het is dun, smal en compact waardoor het een perfecte bluetooth speakerphone is voor uw auto. Het hoogwaardig ontwerp past goed in uw auto en zal u niet storen of afleiden.

Grote knoppen

Het apparaat beschikt over grote knoppen met foto`s om te zorgen voor gemakkelijk en veilig gebruik terwijl u onderweg bent.

USB-poort

Dankzij de USB-poort kunt u deze speakerphone via USB opladen of door middel van een autolader terwijl u onderweg bent.


FunctiesSUPERTOOTH BUDDY REVIEW

Multi-point

U kunt meerdere apparaten tegelijkertijd verbinden, zodat u niet tussen apparaten hoeft te wisselen. Dit is met name handig als u zowel een persoonlijke als een professionele telefoon hebt.

Automatische verbinding

Als u het apparaat eerder hebt gekoppeld, maakt de software die op het apparaat is geïnstalleerd automatisch opnieuw verbinding met uw mobiele apparaat. Het detecteert uw telefoon wanneer deze in de buurt is en verbindt deze zonder dat je hem opnieuw handmatig hoeft aan te sluiten.

Batterijduur

Het heeft een zeer indrukwekkende levensduur van de werkende batterij van 20 uren en 1000 uren in stand-by. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opraken van de batterij.


Uitstekende Geluidskwaliteit

Audioverbeterende technologie

De Supertooth Buddy heeft noise cancelling en echo-annulering DSP-technologie geïnstalleerd, evenals software die trillingen absorbeert. Dit zorgt voor hoogwaardige audioprestaties.


Belangrijke eigenschappen:

  • Spreektijd: 20 uur
  • Stand-by-tijd: 1000 uur SuperTooth Buddy Bluetooth-carkit
  • Bluetooth-versie 2.1
  • Bereik: 10 meter
  • Frequentie: 2,4 GHz
  • Laatste oproep opnieuw kiezen
  • Automatisch koppelen
  • Full-duplex audio
  • A2DP en Multipoint-technologie
  • DSP-technologie

Klik hier om de Supertooth Buddy te Bestellen!


DESKUNDIG ADVIES NODIG?

BEL ONS MET AL UW VRAGEN OP:

085 888 3452