Tegenwoordig zijn bedrijven steeds meer op zoek naar eenvoudige samenwerkingstools die krachtig genoeg zijn om mensen dichter bij elkaar te brengen. Om aan deze nieuwe behoeften te voldoen, vertrouwen bedrijven op all-in-one oplossingen die een uitgebreide reeks functies bieden, zowel in standalone als BYOD-modus. Vandaag is het de beurt aan Yealink om zijn gloednieuwe videobar te onthullen, speciaal voor afzonderlijke kantoren en huddle rooms: de Yealink MeetingBar A10!

5 Goede redenen om te kiezen voor de MeetingBar A10 van Yealink:

1. All-in-one design

In de MeetingBar A10 zijn een processor, camera, microfoons, speakerphone, Bluetooth en Wi-Fi geïntegreerd, waardoor deze perfect is voor kleine ruimtes en thuiskantoren. Bovendien neemt het compacte ontwerp (380 x 55 x 55 mm) weinig ruimte in beslag in uw vergaderruimten.

2. Beheer door artificial intelligence

De A10 van Yealink wordt aangestuurd door AI en maakt het mogelijk om sprekers automatisch in te kaderen en te volgen, waarbij het gezichtsveld wordt aangepast aan het aantal deelnemers en hun positie. Het zoomt ook in op de huidige spreker zonder de camera aan te passen.

De 8 MEMS-microfoons geven de A10 een hoge mate van geluidsisolatie dankzij ANC. In combinatie met het nieuwe en verbeterde bundelvormingsalgoritme zorgen ze ervoor dat de A10 hoogwaardige full-duplex gesprekken kan voeren en een nauwkeuriger stemgeluid levert.

3. Gecentraliseerd beheer van apparatuur

De Meetingbar A10 ondersteunt een reeks productbeheersoftware, waaronder Yealink Device Management Platform, Yealink Management Cloud Service, Teams Admin Center en Zoom Device Management. Als u deze gebruikt, kunt u in feite uw vergaderkamer apparaten op afstand beheren, bewaken, controleren én upgraden.

4. Eén apparaat, verschillende modes

De Yealink A10 is gebaseerd op Android 11, integreert Microsoft Teams en Zoom-functies en werkt perfect autonoom. Bovendien kun je hem dankzij de Device-modus gebruiken in BYOD-modus. Je hoeft dus alleen maar je pc mee te nemen naar de kamer om eenvoudig een vergadering te starten.

5. Naadloze integratie in Teams en Zoom

Yealink MeetingBar A10 ondersteunt meerdere platforms (Microsoft Teams, Zoom,…) om een meer diverse vergaderervaring te bieden. Dus welke software u ook gebruikt, u kunt nu probleemloos uw vergadering starten!

Gebruiksklare vergaderruimtes nodig? Ontdek onze complete kits:

Yealink MeetingBar A10 + Yealink WPP30

Alles-in-één 4K-videobar met systeem voor draadloos delen.


Yealink MeetingBar A10 + Yealink CTP18 & WPP30

Alles-in-één: 4K videobar met aanraakscherm en systeem voor draadloos delen, voor vergaderruimtes.