De nieuwe Sennheiser SDW 5000 draadloze DECT-headsets voldoen aan de belofte van een echt mobiele, collaboratieve werkplek en is ontworpen met het oog op de zakelijke communicatie van de toekomst.

Kenmerken Sennheiser SDW 5000

 • Superieur geluid 

Succesvolle communicatie zorgt ervoor dat een bedrijf effcient is en werkt. De SDW 5000-serie beschikt over super breedbandaudio en stereogeluid van hoge kwaliteit, en biedt een geluidservaring die de conventionele bedrijfsnormen overtreft. Een ruisonderdrukkingssysteem met twee microfoons en baanbrekende spraakdetectietechnologie levert uitzonderlijk geluid voor verbeterde spraakverstaanbaarheid in lawaaierige omgevingen.

 • Verbeterde beveiliging

DECT Security-gecertificeerd, de verbeterde beveiligingsfuncties van de Sennheiser SDW 5000-serie  en toonaangevende Protected Pairing-technologie zorgen ervoor dat de communicatie beveiligd blijft. De USB-poort voor Bluetooth® kan in beperkte gebieden worden uitgeschakeld.

 • Totale flexibiliteit 

Beantwoord alle oproepen vanaf één apparaat, met de drievoudige connectiviteit voor softphone / pc, bureautelefoon en mobiele apparaten. Gebruik het basisstation als een gateway naar uw favoriete audiobronnen.

 • Hoge productiviteit 

Slimme functies maken samenwerking en communicatie superefficiënt, omdat de bediening van de headset en het basisstation eenvoudig gespreksbeheer mogelijk maken. Het busy light op de headset helpt gebruikers ongestoord te blijven tijdens gesprekken. De zachte kunstleren oorkussens bieden de hele dag draagcomfort en effectieve geluiddemping. Hiernaast is de SDW 5000-serie UC-geoptimaliseerd en gecertificeerd voor Skype voor Bedrijven. Je kunt je mobiel zelfs opladen via de USB-poort.

Doelgroep 

 • Call center medewerkers, zijn vaak opzoek naar een draadloze headset die makkelijk in gebruik is. Het is voor hen belangrijk dat het geluid goed is in lawaaiige omgevingen.
 • Moderne office medewerkers, zij willen mobiel en flexibel te werk kunnen gaan en gebruiken  hun smartphone vaak hiervoor. 
 • Leidingggevenden, die een premium en flexible communicatie nodig hebben zowel privé als op kantoor. 
 • IT-managers, die beveiliging op het hoogste niveau eisen en verlangen naar toekomstbestendige technologie en eenvoudige installatie. 

Vergelijking met de Jabra Engage serie 

 1. Connect met draadlze headset of sofphones
 2. Bluetooth verbinding via Dongle 
 3. Een basis voor verschillende draagstijlen
 4. Super wideband geluid 
 5. 2 mic noise-cancelling systeem 
 6. Geïntegreerde busy light 
 7. Magnetische docking interface 
 8. Draadloos bereik 

 

Sennheiser

1.Ja

2.Ja

3.Ja

4.Ja

5.Allemaal

6.Ja 

7.Ja 

8.Tot 180M 

Jabra

1.Nee

2.Nee

3.Nee

4.Nee

5.Mono/ Duo 

6.Nee

7.Nee

8.Tot 150M