Er zijn verschillende soorten headsets binnen de nieuwste Sennheiser SDW 5000 serie. Maar wat zijn nou precies de verschillen en welke is de geschikte headset voor u? In deze blog leggen wij aan u het veschil tussen de headsets binnen deze serie uit. 

SDW 5000 

Er zijn een aantal nieuwe modellen binnen de SDW 5000 serie.  Deze zijn compatibel met verschillende soorten apparaten, afhankelijk van de soort headset. De Sennheiser SDW 5000 serie  is een draadloze duo headset die voldoet aan de behoeften van professionele kantoormedewerkers, waardoor de headset maximale flexibiliteit op kantoor biedt.

De Sennheiser SDW heeft een geweldige geluidskwaliteit met breedband audio die natuurlijke en prettige geluiden geeft om naar te luisteren. Met de busylight op de microfoon kunt u zien wanneer iemand aan het bellen is of niet gestoord wilt worden, wat de productiviteit op kantoor zal verbeteren. De busylight is compatibel met Skype for Business.

Connectiviteit 

De draadloze SDW 5000 headsets zijn te koppelen aan het Sennheiser basisstation, afhankelijk van het type headset. De headsets zijn te verbinden aan een vaste telefoon, PC en mobiele telefoons. 

Zoals in de tabel te zien is zijn de headsets te verbinden doormiddel van het SDW 5 basis station

De SDW 5016, 5036, 5066 zijn compatibel met een vaste telefoons, PC en mobiele apparaten (kan ook doormiddel van een dongle). 

De SDW 5015, 5035 en 5065 zijn compatibel met vaste telefoons en PC. 

Neem een kijkje op onze website

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.