De Jabra Evolve en Jabra Evolve2 headsets zijn hoogwaardige producten voor zakelijke communicatie. Ze zijn ontworpen om een rijke en meeslepende audio-ervaring te bieden. Hun geavanceerde technologieën verbeteren de efficiëntie en productiviteit van werknemers. Maar wat zijn de verschillen? Waarom zou u uw Jabra headset upgraden naar de Evolve2-serie? In dit artikel worden de twee series met elkaar vergeleken om de onderscheidende kenmerken van beide te begrijpen.

Wat is het verschil tussen de twee Jabra headsets?

Laten we beginnen met de overeenkomsten van de twee headsets. Zowel de Jabra Evolve als de Jabra Evolve2 zijn voorzien van HD-technologie die een rijk en accuraat geluid levert. Beide hebben ook noise-cancelling microfoons om achtergrondgeluid te elimineren. Tot slot bieden beide handsfree bedieningsfuncties voor efficienter gebruik.

Jabra Evolve headsets hebben een geluidsonderdrukkende microfoon voor ongeëvenaarde spraakhelderheid, en passieve ruisonderdrukkingstechnologie om omgevingsgeluid te verminderen. De oorkussens zijn ontworpen om comfortabel te zitten en een goede geluidsisolatie te bieden.

De opvolger van de Jabra Evolve, de Jabra Evolve2, biedt een aanzienlijke verbetering van de audioprestaties. Dankzij de nieuwe actieve noise-cancelling microfoons zijn de luidsprekers nog preciezer en bieden ze een uitzonderlijke geluidskwaliteit. De oorkussens van traagschuim zijn ontwikkeld om nog meer comfort en geluidsisolatie te bieden.

Kortom, de Jabra Evolve2 is de ideale optie voor bedrijven die hun efficiëntie en productiviteit willen verbeteren. De modellen in deze serie zijn uitgerust met nieuwe state-of-the-art audio en ergonomische technologieën. Afhankelijk van het model biedt een Jabra headset draadloze connectiviteit, actieve noise canceling en dubbele USB/Bluetooth connectiviteit. De Jabra Evolve blijft echter een betrouwbare en duurzame oplossing voor bedrijven die met hoge kwaliteit en efficientie willen communiceren en tegelijkertijd hun budget onder controle willen houden.


Vergelijk de Jabra Evolve producten
Zij stapten al over naar de Evolve2 serie

Ontdek hoe andere Jabra-klanten hun communicatie naar een hoger niveau hebben gebracht door te upgraden naar de Evolve2-serie.