In deze blog introduceren wij de Jabra Evolve 75. Het is de nieuwste uigebrachte headset van de Evolve serie. Jabra heeft zichzelf met dit model weer eens overtroffen. De Evolve 75 een stijlvol ontwerp en daarnaast goede performance. Het is de perfecte communicatie oplossing voor elke professionele omgeving. Dit product is ontworpen met de gebruiker in gedachte en zorgt ervoor dat de headset perfect functioneert. Lees hieronder de functies die de headset bevat.

Active Noise Cancellation

Jabra Evolve 75
In open kantoorruimtes kan het voor werknemers moeilijk zijn om kantoorrumoer buiten te sluiten. Minstens 69% van de ondervragende werknemers in zulke omgevingen gaven aan dat de kantoorrumoer negatieve invloed heeft op hun productiviteit. Jabra neemt hun gebruikers altijd in gedachte wanneer ze hun producten ontwerpen. Met hun Active Noise Cancellation (ANC) technologie bijvoorbeeld, kan ongewenst omgevingsgeluid worden gedempt bij het gebruik van de headset. De Jabra Evolve 75 is uitgerust met een aan/uit schakelaar. U zou het ook kunnen opzetten wanneer u gewoon een rustig moment wil.
Jabra Evolve 75

Batterijduur

Ondanks de vele functies die de Evolve 75 biedt, heeft de headset een goede levensduur van batterij. U heeft namelijk 15 uur gesprekstijd en tot 30 uur levensduur van batterij (Met ANC ingeschakeld). Jabra heeft hiermee niet alleen een innovatief product ontwikkeld, maar ook een zeer praktische. Bovendien is de batterij van de headset oplaadbaar. Een toegewijde LED zal u waarschuwen wanneer de batterij laag is.

Jabra Evolve 75

Geluidskwaliteit

De Jabra Evolve 75 is in de eerste plaats een headset. Het moet voornamelijk hoge kwaliteit van audio uitzenden en overbrengen. Jabra garandeert uitstekende geluidskwaliteit met HD-geluid voor het beluisteren van muziek / inkomende gesprekken. Daarnaast heeft de Evolve 75 duale Bluetooth-connectiviteit. Hierdoor kunt u oproepen opnemen tijdens het luisteren van muziek op één headset (indien u binnen 30 meter van beide apparaten bevindt).

 


De Jabra Evolve 75 is zeker een van de beste verkochte headset van 2017. Bestel er een nog vandaag!

De Jabra Evolve 75 MS is ook beschikbaar, waarbij de headset is geoptimaliseerd met Skype for Business


Bekijk hieronder de officiële video van de Jabra Evolve 75: