Heeft u de term HAC wel vaker voorbij horen komen, maar weet u eigenlijk niet wat het betekent ? Het is vaak lastig om met een gehoorapparaat een geschikte headset te vinden, de term HAC maakt dit een stuk eenvoudiger. In deze blog leggen wij uit wat het is en welke modellen headsets het beste hiermee werken.

Wat is HAC ?

HAC, ook wel bekent als Hearing Aid Compatibel is een label wat op headsets kan zitten. Het betekent dat er op de headset een mogelijkheid is om een gehoorapparaat op aan te sluiten. Dit werkt doormiddel van telecoils en deze zorgen ervoor dat een groot gedeelte van het achtergrond geluid wegvalt. Er zijn een aantal headsets compatibel met HAC. De varianten kunnen zijn met: een 3.5mm jack, USB-aansluiting of draadloos. 

 

Bedrade modellen 

De Plantronics encore pro HW510 is een goede optie als u een headset met een QD-aansluiting zoekt. Dit model heeft een stevig design en heeft noise-cancelling voor wanneer u zich compleet wilt afsluiten van de rest van het kantoor.

De Plantronics encore pro HW525 is perfect als u opzoek bent naar een headset met een usb aansluiting. Deze heeft net als de 510 een stevig design met noise cancelling.

De Plantronics Blackwire 5220 is de beste optie als u op zoek bent naar een headset met grotere oorkussens. Deze headset kan zowel gebruikt worden op een pc of op de telefoon doormiddel van de duo connectiviteit. 

Draadloze modellen 

De Plantronics savi 8210 is de beste optie als u op zoek bent om uw headset draadloos te gebruiken. Deze headset heeft: ruisonderdrukking, een bereik van 180 meter en geluisbescherming te verbinden. Het is mogelijk doormiddel van zowel RJ, USB en bluetooth.

 

Plantronics Savi 8210

Neem een kijkje op onze website

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.