Of u nu een Formule 1 fan bent of niet, de EPOS ADAPT 660 ASTON MARTIN is dé headset die u nodig heeft!

EPOS ADAPT ASTON MARTIN

Weinig evenementen zijn zo afhankelijk van communicatie als de Formule 1. Wanneer elke fractie van een seconde telt, moet er duidelijk en zonder vertragingen gecommuniceerd kunnen worden. EPOS heeft in samenwerking met het Aston Martin Cognizant Formule 1-team de ADAPT 660 in een nieuw jasje gestoken.

Bluetooth en Multipoint

De headset kan via bluetooth worden verbonden met smartphones en tablets, PC’s en Mac. Er wordt ook een bluetooth-dongle meegeleverd. Verder ondersteunt de headset gelijktijdige koppeling van twee afzonderlijke apparaten. Hierdoor kunt u de communicatie van verschillende apparaten centraal beheren. Tevens kunt u dan eenvoudigweg tussen de apparaten schakelen.

Pas de geluidsisolatie aan

U kunt gemakkelijk de geluidsisolatie instellen. Via EPOS Voice-technologie kunt u ervoor zorgen dat omgevingsgeluiden perfect hoorbaar zijn. Zelfs wanneer u de hoofdtelefoon op uw oren draagt. Indien u bijvoorbeeld op uw meeting moet concentreren kunt u gebruik maken van de ANC-technologie. Deze technologie onderdrukt ook windruis bij gebruik buitenshuis.

Lange batterijduur

De batterij van de headset kan in slechts 3 uur volledig worden opgeladen via een USB-kabel. Verder biedt het een lange batterijlevensduur van 30 uur bij gebruik. Met een standby-tijd van ongeveer 15 dagen.

Kunstmatige intelligentie

De EPOS AI-algoritmen en de Dynamic Transducer Speaker werken samen om de luisterervaring te verbeteren met drie microfoons. Hierdoor wordt elk geluid vloeiend opgevangen en natuurlijk bij uw oren afgeleverd. Breng uw woorden nauwkeurig over met de 3 beschikbare digitale MEMS-microfoons. Hiermee beschermt u uw gehoor met de EPOS ActiveGard-technologie. Deze technologie onderdrukt automatisch geluidspieken boven 118dB.

Benieuwd naar de andere specificaties van de headset? Bekijk de ADAPT 660 ASTON MARTIN hier.

Bel ons voor deskundig advies

085 888 3452