Met de nieuwe Evolve 65e voegt Jabra een nieuw product toe aan de Evolve 65 series. De headset is bedoeld voor professionals die altijd verbonden willen blijven, ook wanneer ze onderweg zijn.

De nieuwe Jabra Evolve 65e draadloze headset

Met deze nieuwe headset biedt Jabra hoog comfort, geweldig geluid, de mogelijkheid tot totale concentratie en dat allemaal in een lichte gebruiksvriendelijke headset. U kunt de hele dag verbonden blijven om oproepen te beantwoorden, u kunt tussendoor echter ook genieten van de superieure geluidskwaliteit terwijl u luistert naar muziek.

Kies voor UC of MS certificering

De Jabra Evolve 65e is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk de Unified Communications (UC) versie en de Microsoft (MS) versie. Voor mensen die veel gebruik maken van Microsoft Skype for Business is de MS versie een handige keuze vanwege de Skype for Business optimalisatie. Mensen die vaak bellen via andere softphones kunnen beter kiezen voor de UC variant. De UC versie werkt echter ook prima voor Skype for Business en andersom.

Lange batterijduur

Met de lange batterijduur van de Jabra Evolve 65e kunt u altijd en overal verbonden blijven, de batterij gaat namelijk tot wel 13 uur mee, zo kunt u altijd en overal productief blijven. Tijdens het bellen kunt u met de batterij ongeveer 8 uur doen, wanneer u de headset gebruikt om muziek te luisteren gaat deze maar liefst 13 uur mee!

Eenvoudig instellingen aanpassen

De Jabra Evolve 65e werkt samen met de Jabra Sound+ applicatie, hiermee kunt u het geluid aanpassen, updates uitvoeren, het geluid aanpassen met de equalizer functie en u kunt met de applicatie de Active Noise Cancelling (ANC) aan en uit zetten voor optimale concentratie. In de app vindt u ook het batterijpercentage van de headset en is het mogelijk om instellingen aan te passen zodat de voice assistant van uw telefoon direct te activeren is via uw headset.

Optimale concentratie

Dankzij de passive noise cancelling die de in-ear oordopjes biedt in combinatie met de ingebouwde busylight kunt u zuch altijd optimaal concentreren, met de busylight laat u aan collega´s en anderen in uw omgeving weten dat u in gesprek bent of gewoon niet gestoord wilt worden.

Hoge compatibiliteit

De hoge compatibiliteit van de Jabra Evolve 65e biedt u de mogelijkheid om te bellen met veel verschillende services zoals Skype for Business, Microsoft Teams, Cisco Jabber, Cisco WebEx, Google Hangouts, Mitel Micollab en nog veel meer.

 

Bekijk alle Jabra Evolve 65 producten hier

Bel ons voor deskundig advies 

085 888 3452