Er zijn vele walkie talkies op de markt, dit kunnen analoge of digitale zijn. Sommige hebben zelfs beiden, dus het maken van uw keuze is niet altijd even makkelijk. In deze blog leggen wij alles uit wat u moet weten over de Kenwood TK-3401D.

Analoog en Digitaal

De Kenwood TK-3401D is een veelvoudige portofoon. Doordat de portofoon digitaal en analoog is heeft u vele voordelen. U kunt namelijk met portofoons communiceren die zowel analoog zijn maar ook met digitale gebruikers. Echter de digitale kant van de portofoon geeft nog extra voordelen. Het digitale netwerk heeft een groter effectief bereik dan het analoge netwerk, dit betekent dat het beter is om via het digitale netwerk te communiceren. Indien het mogelijk is met de andere partij, dan is digitaal de beste optie, maar anders is er altijd nog de analoge optie!

Licht maar resistent

Veel portofoons in dezelfde klasse als de Kenwood TK-3401D zijn er problemen met het gewicht of resistentie, echter bij deze portofoon is het beide geen probleem. Met het gewicht van slechts 280 gram is het zeer gemakkelijk mee te nemen. De portofoon heeft ook een US militaire norm, dit betekent dat de portofoon zeer resistent is tegen vallen tot 1.2 meter. De portofoon is ook waterdicht, dus mocht u hem per ongeluk in een plas water laten vallen, dan is er niks aan de hand. Daarbij heeft de portofoon ook een erg strak design, wat iedereen zijn wensen vervult.

Beste functies van de Kenwood TK-3401D

  • De portofoon heeft een bereik van 10 kilometer in perfecte omstandigheden
  • De batterij gaat tot wel 18 uur mee op de stand-by stand
  • Gemakkelijk te combineren met oortjes en headsets
  • Veel accesoire mogelijkheden
  • Mogelijkheid voor 16 analoge als 16 digitale kanalen

Accessoire mogelijkheden

Voor de Kenwood zijn veel verschillende accessoire mogelijkheden van riemklippen tot draagkoffers, wat u ook wilt! Hieronder kunt u verschillende accessoires zien.

Neem een kijkje op onze website

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.