U wilt uw oren zo goed mogelijk bechermen tegen gehoorschade en harde geluiden. Hiervoor heeft Peltor gehoorbeschermers ontworpen in verschillende uitvoeringen. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen de gehoorbeschermers van Peltor?

Als eerste zit er een verschil in de draagstijl. Sommige gehoorbeschermers hebben een hoofdband of nekband. Hiernaast zijn sommige gemonteerd op de helm. De grootste verschillen zitten hem in de reeks. Hieronder volgt een onderzicht van verschillende series.

Peltor Protac III

Peltor Protac III

Dankzij intelligente technologie en gebruiksgemak past de Peltor Protac III serie zich aan bij alle situaties. Door het robuuste ontwerp en bescherming tegen vocht en zweet kunt u deze gehoorbeschermers zelfs in de meest veeleisende omgevingen gebruiken. Door de 3,5 mm aansluting kunt u genieten van muziek wat zich afspeelt op uw telefoon. Met 5 aanpasbare geluidsniveaus, voor gebruik in luidruchtige omgevingen, hoeft u niet langer u helm af te doen om contact te houden met medewerkers.

Verkrijgbaar in 3 versies:

Peltor Litecom

Peltor Litecom

De Peltor Litecom is een robuuste headset met ingebouwde walkie talkie voor veilige communicatie in lawaaiige omgevingen met een hoog risico op gehoorbeschadig zoals:

  • Industrie
  • Mijnbouw
  • Motorsport

Het beschikt over 8 kanalen, 38 subkanalen, een VOX handsfree functie en PTT waarmee u bovendien kunt communiceren met iedere andere Litecom of PMR446 headset in de buurt.

Verkrijgbaar in 2 versies:

Peltor Litecom Plus

Peltor Litecom Plus

De Peltor Litecom Plus beschikt over 8 kanalen, 121 subkanalen, een VOX handsfree functie en PTT waarmee u kunt communiceren met iedere andere Litecom of PMR446 headset die is geprogrammeerd op hetzelfde kanaal. Tevens beschikt het over een aparte audio ingang voor het aansluten van mobiele telefoons of walkie talkies. Deze gehoorbeschermers zijn ontworpen voor veilige communicatie in lawaaiige omgevingen met een hoog risico op gehoorbeschadiging zoals:

  • De bouw
  • Industrie
  • Mijnbouw
  • Motorsport

Verkrijgbaar in 3 versies:

Peltor Tactical XP

Peltor Tactical XP

De Peltor Tactical XP is een elektronische gehoorbeschermer, ideaal voor gebruik in luide omgevingen waarbij het risico voor gehoorbeschadeging groot is:

  • Jagen en schieten
  • Politieagenten en soldaten
  • Industriele omgevingen zoals bouwplaatsen, landbouw, bosbeheer

Er wordt gebruik gemaakt van een nieuw, revolutionair digitaal circiut welke de gebruiker in staat stelt om het geluid actief te controleren. De Tactical XP beschikt tevens over een verbaal gestuurd menusysteem.

Verkrijgbaar in 2 versies:

Neem een kijkje op onze website en bekijk de diverse mono en duo headsets die wij aanbieden.

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.