Toegang tot videovergaderingen van uitzonderlijke kwaliteit zouden tegenwoordig geen probleem moeten zijn in de snelle zakelijke omgeving. Bedrijven moeten in staat zijn vergaderingen in enkele seconden op te zetten en te starten, zodat ze contact kunnen maken met werkemers en klanten over heel de wereld.

Tot nu toe was het moeilijk voor bedrijven om de perfecte combinatie van hoogwaardige technologie en eenvoud te krijgen in een kleine vergaderruimte. Gelukkig wist Jabra dit probleem op te lossen met de Jabra Panacast camera.

Dit unieke digitale vergaderapparaat is gemaakt om vergaderingen in kleine ruimtes te verbeteren met een camera met 180-graden zicht. Dit is wat u moet weten over de Jabra Panacast.

Jabra Panacast: Kenmerken

Klein maar krachtig, de Jabra Panacast is een van de eerst gemaakte slimme 180-graden panoramische plug-and-play oplossing. Deze 4K-camera voor videoconferenties zit boordevol intelligente technologie en nieuwe functies om vergaderingen veelzijdiger en makkelijker te maken.

Kenmerken van de video-oplossingen zijn onder andere:

 • Compatibiliteit met een reeks oplossingen voor audioconferenties zoals Cisco Webex en Microsoft Teams
 • Intelligente videotechnologie met een breed zicht om elke deelnemer in het gesprek te betrekken
 • Automatisch en continu geoptimaliseerde videokwaliteit in 4K-formaat
 • 3x 13-megapixelcamera’s gecombineerd met realtime videostiksels om blinde vlekken te voorkomen
 • Combineerbaar met Jabra Speak audio voor kwalitatief goede gesprekken
 • Intelligente samenwerking met plug-and-play-technologie
 • Een breed scala aan positioneringsopties om aan uw behoeften te voldoen
 • Smart zoom en Vivid HDR ondersteund in verschillende lichtomstandigheden
 • Whiteboard-functionaliteit om uw notities in realtime vast te leggen (TBR)

Jabra Panacast: Voordelen

De Jabra Panacast is gemaakt om bedrijven alles te bieden wat ze nodig hebben voor de kleine vergaderingen die gevolgd kunnen worden over de gehele wereld en waarbij iedereen te zien is.

Enkele van de meest indrukwekkende voordelen van de Jabra Panacast zijn:

 • Geoptimaliseerde video en intelligente zoom: de slimme zoomfunctie op de Jabra Panacast zorgt ervoor dat iedereen automatisch geframed wordt, terwijl levendige HDR ervoor zorgt dat de videokwaliteit sterk blijft in elke lichtomstandigheid
 • Plug-and-play-eenvoud: Plug-and-play-functionaliteit betekent dat samenwerking met een Jabra Panacast snel en eenvoudig is. Het enige wat u hoeft te doen is uw camera aan uw computer of laptop te koppelen en u bent klaar om uw vergadering te starten in een paar seconden
 • Veelzijdig: Jabra weet goed te combineren met andere merken in de zich ontwikkelende vergaderzaalomgeving. De PanaCast-oplossing werkt met alle toonaangevende oplossingen voor audio- en videoconferenties op de markt. Het is ook gecertificeerd voor gebruik met uw samenwerkingstools zoals Cisco Webex en Microsoft Teams
 • Toegang tot realtime gegevens: meer informatie over hoe uw teams samenwerken met toegang tot realtime informatie en gegevens via de Jabra PanaCast API. Dit helpt bedrijven efficiënter te werken door het automatiseren van workflows op de werkplek en het verbeteren van resource management.
 • Intelligente technologie: de intuïtieve cameratechnologie in de Jabra Panacast detecteert alle individuele deelnemers in uw vergaderruimte en optimaliseert uw zoom en zicht om iedereen in het gesprek te houden. Een zicht van 180 graden zorgt voor een natuurlijker beeld van de vergaderruimte en realtime videostiksels helpen alles samen te brengen

Jabra Panacast: Nadelen

 • Geen speakers: de Panacast heeft geen ingebouwde speakers. Afhankelijk van de soort gebruiker kan dit een nadeel zijn, omdat deze in combinatie gebruikt moet worden met bijvoorbeeld een Jabra Speak 710. Echter zorgt dit wel voor het extreem lightweight formaat.

Nog niet overtuigd?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om een intelligente huddle room-ervaring voor uw werknemers te creëren, biedt de Jabra PanaCast een geschikte oplossing voor u. Jabra combineert ultramoderne videotechnologie met een plug-and-play-eenvoud en zorgt ervoor dat bedrijven van elke omvang toegang hebben tot de kwalitatieve videogesprekken die ze nodig hebben. Kijk voor meer informatie op onze landing page.

Neem een kijkje op onze website en bekijk de Jabra Panacast.

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.