Logitech breidt zijn productassortiment uit met de nieuwe milieuvriendelijke Logitech Sight videocamera voor gebruik in combinatie met de Rally Bar en Rally Bar Mini systemen. De camera is geschikt voor het verbeteren van videovergaderingen in middelgrote tot grote ruimtes.

Krijg een nieuw perspectief met Logitech Sight

Logitech Sight rangeDeze nieuwe camera die eruitziet als een kleine cilinder bevat twee 4K-camera’s die een gezichtsveld van 315º bieden. Bovendien functioneert ditzelfde apparaat als extra microfoon, omdat het is uitgerust met een serie van zeven beamforming-microfoons. Hierdoor kunnen de stemmen van deelnemers aan vergaderingen optimaal worden opgenomen. 

Het ontwerp van Logitech Sight is vooral ontworpen om zo functioneel mogelijk te zijn. De hoogte zorgt er bijvoorbeeld voor dat de gezichten van deelnemers zichtbaar zijn. Zelfs wanneer ze tijdens de presentatie een laptop voor zich hebben.

Probleemloos integreren met toonaangevende videoconferentie oplossingen

Logitech Sight is ontworpen om ervaringen met video vergaderen te optimaliseren. Het integreert met de meest gebruikte presentatiesystemen zoals: Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Het is ook uiterst eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde media. Dankzij de gratis Logitech Sync-software is het ook eenvoudig te beheren.

Milieuvriendelijke camera

MilieuvriendelijkLogitech is actief op het gebied van duurzaamheid door middel van verschillende initiatieven en de Logitech Sight is niet anders. Er worden hiervoor koolstofarme materialen gebruikt, zoals post-consumer gerecycled plastic. De plastic onderdelen van Logitech Sight zijn gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic, bestaande uit 50% wit en 59% grafiet. Het plastic van oude consumentenelektronica krijgt hierdoor een tweede leven en wordt de ecologische voetafdruk verkleint. 

Daarnaast is de papieren verpakking van Logitech Sight afkomstig van gecontroleerde bronnen, waaronder FSC™-gecertificeerde bossen. Dit product bevordert verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Vergroot het gezichtsveld van je videovergaderingen

De Logitech Sight camera in combinatie met de Rally Bar of Rally Bar Mini biedt een responsieve close-up weergave voor iedereen in de ruimte. Voor een realistische video-ervaring en heldere audio voor deelnemers op afstand is het belangrijk om actieve sprekers op intelligente wijze in te kaderen. Met een bereik van 2,3 meter detecteert en registreert het op intelligente wijze de gesprekken en geluiden die door alle deelnemers worden uitgezonden. Adaptieve intelligentie identificeert, kadreert en volgt tot vier sprekers tegelijkertijd. Ook schakelt het tussen actieve sprekers tijdens gesprekken voor een optimaal gebruik.