Bent u opzoek naar nieuwe conferentie apparatuur voor in uw vergaderruimte? Bekijk dan ons aanbod aan nieuwe conferentie producten van Jabra, Poly, Yealink, Logitech, Dell, AVer en Barco! Alle onderstaande producten zijn toe te passen in vergaderruimtes van verschillende groottes en zijn compatibel met de meeste softphones zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom.

Jabra

Jabra PanaCast

Ideaal voor kleine vergaderruimten. Tot 12 deelnemers.

De Jabra PanaCast is een videoconferentiesysteem dat is ontworpen om kleine vergaderruimten volledig te voorzien van een audio- en video oplossing. Dankzij het 180º gezichtsveld worden alle gesprekspartners  gezien, zelfs met behoud van de nodige veiligheidsafstand. Tot 12 participanten kunnen deelnemen aan de vergadering.

De Jabra PanaCast kan u een volledig zicht bieden dankzij de 3 geïntegreerde camera´s van elk 13 megapixels. Vervolgens heeft het een slimme zoom functie. Bovendien kunt u het gezichtsveld configureren voor optimaal gebruik.

Dankzij de Plug & Play mogelijkheid is het dankzij de Jabra PanaCast snel en gemakkelijk om in elke kamer samen te werken. Het apparaat kan rechtstreeks aangesloten worden op een laptop of desktop.

Poly

Poly Studio X50

Ideaal voor middelgrote vergaderzalen. Tot 8 deelnemers.

De Poly Studio X50 is een videoconferentiebar voor middelgrote vergaderzalen voor meetings met maximaal 8 participanten. Deze alles-in-één oplossing voor videoconferenties met een bijzonder elegant ontwerp heeft alle noodzakelijke elementen om externe vergaderingen van hoge kwaliteit te organiseren. U kunt ook eenvoudig documenten delen zonder extra toepassingen door uw apparaat eenvoudig aan te sluiten op het Poly X50-netwerk.

Dankzij de 4K-camera en het 120º bereik zullen alle participanten comfortabel en zicht zijn, ongeacht de kamerconfiguratie. Voor meer dynamiek zoomt het luidsprekervolgsysteem, samen met de door de straal gerichte microfoons, automatisch in op de luidspreker en past het veld aan op basis van het aantal luidsprekers in de vergaderruimte.

De Poly Studio X50 kan eenvoudig door elke gebruiker worden geïnstalleerd en gebruikt doormiddel van het Plug & Play ontwerp.

Poly Studio X30

Ideaal voor kleine vergaderzalen. Tot 4 deelnemers.

De Poly Studio X30 is een videoconferentiebar voor kleine vergaderzalen voor meetings met maximaal 4 collega´s. Deze alles-in-één oplossing voor videoconferenties met een bijzonder elegant ontwerp heeft alle noodzakelijke elementen om externe vergaderingen van hoge kwaliteit te organiseren. U kunt ook eenvoudig documenten delen zonder extra toepassingen door uw apparaat aan te sluiten op het Poly Studio X30-netwerk.

Dankzij de 4K-camera en het 120º bereik zal iedereen in de kamer comfortabel en zichtbaar zijn, ongeacht de kamerconfiguratie. Voor meer dynamiek zoomt het luidsprekervolgsysteem, samen met de door de straal gerichte microfoons, automatisch in op de luidspreker en past het veld aan op basis van het aantal luidsprekers in de vergaderruimte.

De Poly Studio X30 kan eenvoudig door elke gebruiker worden geïnstalleerd en gebruikt doormiddel van het Plug & Play ontwerp.

AVer

AVer VB342 

Ideaal voor huddle rooms.

De AVer VB342 is een alles-in-één conferentie toestel die ideaal is om te gebruiken in huddle rooms. De krachtige 4K camera biedt een uitstekende resolutie, kleurbalans en 94º gezichtsveld. Met 3x  digitale zoom kunnen alle expressies van iedereen in de ruimte zonder vervorming worden vastgelegd.

Het maakt niet uit hoe ver weg iedereen zit van het toestel. Met 5W speakers en microfoons met een bereik van 6 meter kunt u zonder geluidsproblemen conferenties in vergaderruimtes houden.

Met eenvoudige kabel management creëert u geen onnodige rommel en kunt u het toestel gemakkelijk aansluiten op het scherm met een USB-kabel.

Yealink

Yealink UVC40

Ideaal voor kleine vergaderruimten. Tot 8 deelnemers.

De Yealink UVC40 videobar is een hoge kwaliteits toestel voor kleine vergaderruimtes van 6-8 participanten en waarborgt een naadloze compatibiliteit met alle grote UC platformen zoals Zoom, Bluejeans , Google Meet, Cisco Webex, Go ToMeeting, en Microsoft Teams.

De videobar beschikt over 8 MEMS ingebouwde microfoons, een lenskapje voor privacy, en een AI aangevoerde PTZ camera met 133º gezichtsveld. Door de AI technologie kan het toestel aan autoframing doen. Speaker tracking zal focussen op de stem van de sprekende persoon. De microfoons beschikken over de Yealink noise proof technologie en echo onderdrukking voor een natuurlijke full-duplex ervaring.

Met deze videobar gaat u uit van een bring your own device principe. Participanten van de vergadering komen met hun eigen laptop naar de kamer waar deze via de USB kabel aangesloten kan worden. Dankzij het Plug & Play ontwerp kunt u gelijk aan de slag.

Yealink VC210 huddle room set

Ideaal voor kleine vergaderruimten. Tot 6 deelnemers.

Met het Yealink VC210 Teams Collaboration-pakket kunt u videoconferenties houden en inhoud delen tijdens uw meetings met 4-6 participanten.

Met de Ultra HD 4K-camera en zijn automatische tracking heeft u de beste ervaring voor uw conferenties. Het gezichtsveld is 120º en de camera heeft 3x e-PTZ zodat u niets mist. Bovendien hoort u met de CP900 speaker uw gesprekspartners alsof ze in dezelfde kamer staan. Via dezelfde luidspreker heeft u de controle over oproepen en een bereik van 2 meter.

Yealink VC500

Ideaal voor kleine en middelgrote vergaderzalen.

De Yealink VC500 bevordert optimale communicatie in alle kleine en middelgrote vergaderzalen. Het is zelfs uitgerust met een PTZ-camera met tot 5x optische zoom en een groothoeklens van 83º, zodat iedereen in de kamer kan zien en gezien kan  worden. Het kan ook 1080p / 60FPS video-oproepen uitvoeren, waardoor HD video-oproepen mogelijk zijn.

Voor het aansluiten op het scherm is er enkel een standaard  RJ45-netwerkkabel nodig. Het bevat ook 2 CPW90 draadloze uitbreidingsmicrofoons.

Bovendien is het uitgerust met de anti-pakketverliestechnologie van Yealink, die een vloeiende videocommunicatie certificeert, omdat het tot 30% verlies van videopakketten kan ondersteunen. De Harman-luidspreker biedt HD geluid voor een betere hoorkwaliteit.

Yealink MVC400 

Ideaal voor huddle rooms.

Met de Yealink MVC400 kunt u gemakkelijk uw eigen huddle rooms inrichten tot een professionele vergaderruimte die voldoet aan de huidige eisen van HD natuurlijke geluids- en video-ervaring die we verwachten van Yealink. De user interface is volledig native Teams, en zeer eenvoudig te bedienen, zodat u gelijk aan de slag kunt.

De UVC40 videobar heeft een 133º gezichtsveld waardoor iedereen gemakkelijk in beeld past en heeft een auto-framing functie.

De Yealink MCore mici-PC wordt eenvoudig aangesloten via 1 enkele CAT5 kabel op de Mtouch console.

Logitech

Logitech BCC950

Ideaal voor kleine vergaderruimten. Tot 4 deelnemers.

De BCC950 is een alles-in-één webcam voor video- en teleconferenties met kleine groepen van 1-4 participanten. Dankzij het Plug & Play ontwerp is het eenvoudig aan te sluiten en kunt u gelijk aan de slag. Het wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee gesprekken kunnen worden bediend, het volume kan worden aangepast, en de zwenk-, kantel-, zoomfuncties worden bediend. Dankzij een gezichtsveld van 78º en een zwenk-, kantel-, en zoomfunctie van 180º.

Met de ingebouwde full-duplex speaker en de microfoon met noise-cancelling is iedereen tot op 2,4 meter van het apparaat helder en duidelijk verstaanbaar. Verder beschikt de webcam over een Carl Zeiss autofocus lens van de beste kwaliteit. Tevens is de videoconference webcam voorzien van een 3,5 mm headset-aansluiting voor privégesprekken.

Logitech Rally Pack

Ideaal voor middelgrote ruimtes.

Het Rally Pack biedt video en geluid van hoge kwaliteit samen met RightSense-technologieën voor een natuurlijke vergaderervaring.

Het definieert de nieuwe standaard voor videokwaliteit, helderheid van geluid, industrieel design en vergaderautomatisering. De Rally combineert modulaire audio, PTZ-functies en Ultra HD videokwaliteit.

Doormiddel van de RightSense-technologieën kunt u gebruik maken van people-framing, kleuroptimalisatie en gezichtshelderheid tijdens uw gesprek. Verder kunt u ook het beeld optimaliseren en het geluid verbeteren.

Logitech Rally Bar Graphite

Ideaal voor middelgrote ruimtes.

De Rally Bar biedt u een alles-in-één videoconferentiesysteem waarmee u heel eenvoudig uw vergaderingen kunt starten. Met 4K-kwaliteit en geluid dat is aangepast aan de behoeften van de kamer, zullen uw gesprekspartners u met uitstekende helderheid zien en horen. Met een USB Plug & Play-verbinding kunt u het apparaat aansluiten op uw computer en kunt u gelijk aan de slag.

De Bar optimaliseert het beste geluid, zodat gesprekken kristalhelder en ononderbroken overkomen. Ze hebben automatische spraaknivellering en ruisonderdrukking waardoor vergaderingen soepel en duidelijk verlopen. Dankzij de duplexfunctie kunt u horen en gehoord worden met uitstekende kwaliteit.

 Dell 55″ en 86″ 4K monitoren

De Dell 55″ en 86″ 4k monitoren zijn LCD-flatscreens met LED-achtergrondverlichting en indrukwekkend beeld. De Dell monitoren hebben een schitterende 4K-resolutie, consistente kleuren en breed beeldscherm.

Er kan een Dell NUC op worden aangesloten, waardoor u meteen een Windows 10 interface hebt. Deze kan worden ingesteld  naar uw voorkeur, zodat de monitor helemaal gebruiksklaar is voor een vergaderruimte. Het is compatibel met verschillende softwares zoals Zoom, Microsoft Teams en Lifesize.

Het beeldscherm heeft 20 aanraakpunten met de innovatieve Inglass™-technologie, waarmee meerdere mensen tegelijkertijd het scherm kunnen gebruiken door middel van aanraking met de hand of met de 2mm pen punten. Het beeldscherm heeft een anti-reflecterende en anti-vuil beeldscherm waardoor je nooit last hebt van vingerafdrukken op het scherm.

Ideaal te gebruiken voor conferenties van maximaal 8 of 12 personen afhankelijk van de grootte van het scherm. In combinate met een Barco ClickShare presentatiesysteem en soundbar creëert u een volledige opstelling voor uw huddle room.

Barco

Barco is de nummer 1 fabrikant van samenwerkingsoplossingen op bedrijfsniveau voor het creatief delen van content in vergaderruimtes van elke omvang.

Barco ClickShare CS100

Tot 8 gelijktijdige aansluitingen.

Met de Barco ClickShare CS100 neemt u afscheid van kabels die de monitor met de computer verbinden. U dient enkel de USB-dongle aan te sluiten op uw apparaat, vervolgens opent u het op de computer en u kunt gelijk uw scherm delen met uw medewerkers.

De ClickShare CS100 wordt geleverd met een USB-dongle, maar u kunt er maximaal 8 aansluiten en uw schermen delen voor meer levendige en dynamische meetings. Na elk gebruik is er geen installatie in de apparatuur, de controller start wanneer het USB-apparaat is aangesloten en stopt wanneer de verbinding wordt verbroken.

Barco ClickShare CSE-200

Tot 16 gelijktijdige aansluitingen.

Het Barco ClickShare CSE-200 draadloze presentatie systeem laat verschillende gebruikers toe om bij te dragen aan een presentatie in de vergaderzaal.

Iedereen kan inhoud delen in de presentatie door simpelweg het ClickShare USB toestel te verbinden of de ClickShare mobiele applicatie toe te passen.

Tot 16 gelijktijdige verbindingen zijn mogelijk en twee personen kunnen gelijktijdig inhoud delen voor de presentatie. De ClickShare CSE-200 button kan u gebruiken tot binnen 30 meter van de basis.

Bekijk ons volledige aanbod aan audio en video conferencing apparatuur hier


Bel ons voor deskundig advies

085 888 3452