Verhoog de prestaties en kwaliteit van uw telefonische vergaderingen met de Jabra Speak 810, de nieuwste in de Jabra-speakerphone serie. Compleet met geïntegreerde technologie en een groot aantal aanvullende functies. U kunt kristalhelder geluid produceren én ontvangen, en elk woord luid en duidelijk horen.

Ideaal voor middelgrote ruimtes

Deze speakerphone is geschikt voor vergaderingen tot 15 deelnemers, waardoor hij ideaal is voor middelgrote ruimtes. Ook als u een kleinere vergadering heeft, of een grote teampitch geeft tijdens een conferentiegesprek, zal de Jabra 810 het gevoel van vrijheid geven wat het perfect maakt voor alle soorten conference calls!

Omni-directionele microfoon

De Jabra Speak 810 heeft 360° microfoonmogelijkheden, wat er voor zorgt dat de microfoon u vanaf alle kanten duidelijk kan horen. Het neemt dus geluid op vanuit alle richtingen wat ideaal is voor zowel grote als kleine ruimtes.

Technologie

De Jabra ZoomTalk-technologie onderscheidt de stem van de spreker van het geluid in de kamer, waardoor de kwaliteit van uw oproepen wordt verbeterd. Dit wordt ook wel ruisonderdrukking of noise-cancelling genoemd. Ook beschikt deze speakerphone over digitale signaalverwerking (DSP), wat betekent dat zelfs bij maximaal volume, u helder geluid heeft zonder echo of vervorming.

Flexibele aansluitingen

Er zijn talloze aansluitmogelijkheden voor de Jabra Speak 810:

  1. Plug & Play: Hiermee werkt het apparaat zodra het aangesloten wordt op uw pc, tablet of smartphone.
  2. 3.5 mm Jack: Dit betekent dat het compatibel is met alle mobiele telefoons en tablets. De USB kabel verbindt hem met uw pc.
  3. USB poort: Hiermee kunt u telefoons en tablets opladen terwijl u belt.
  4. Bluetooth Class 1: Hiermee kunt u verbinding maken met mobiele telefoons en tablets met een bereik van maximaal 30 meter.

Design

Als u op zoek bent naar iets dat een strak en verfijnd ontwerp heeft, dan is de Speak 810 de ideale keuze. Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat gemakkelijk te gebruiken is voor alle medewerkers zonder dat er speciale trainingen nodig zijn. De knoppen op het apparaat zijn:

  • Volumeregeling
  • Gesprek beantwoorden
  • Gesprek beëindigen
  • Dempen (mute)

Geoptimaliseerd voor Skype for Business

De nieuwste versie van de Jabra Speak 810 is ook geoptimaliseerd voor Skype for Business en heet de Jabra Speak 810 MS. Deze MS-versie is ideaal voor regelmatige gebruikers van Unified Communications. Hiermee kunt u meerdere verbindingsopties combineren en integreren met alle communicatieplatforms.

Eindoordeel

Al met al biedt dit product tal van functies en mogelijkheden waarmee u het meeste uit uw conference calls kunt halen. Het zou een perfecte aanvulling zijn op elk bedrijf en draagt bij aan effectieve communicatie. Als u het nog niet zeker weet, bekijk dan hoe de Jabra Speak 810 u kunt helpen in de onderstaande video. De volledige reeks van Jabra Speak speakerphones kunt u vinden door op de onderstaande link te klikken.

BEKIJK DE JABRA SPEAK REEKS HIER