Moeite met aangepaste producten voor slechthorenden te vinden? Bij Onedirect kunt u terecht! Ons assortiment omvat headsets, mobiele telefoons, oortjes en krachtige telefoonversterkers. In de blogpost van vandaag zetten we de voornaamste apparaten uiteen.

Geemarc CL11

Telefoonversterkers

Bij mensen met gehoorverlies kan bellen een lastige opgave zijn, zeker wanneer de beltoon niet sterk genoeg is. Om dit probleem op te lossen zijn er verscheidene systemen beschikbaar. Zowel luidere beltonen als visuele indicatoren bij een binnenkomende oproep.

De fabrikant die zich specialiseert in deze markt is Geemarc.

De Geemarc CL11 is een stoboscoop flitslicht én ringtone-versterker die u aansluit op uw telefoon.

U wordt gebeld? Geen probleem! U hoort een zeer luide beltoon en hiernaast tevens een lichtsignaal. Zo blijft u altijd alert van een binnenkomende oproep.

 

 

Geemarc AmpliCall 10

 

 

Mocht u op zoek zijn naar een meer geavanceerde versie van dit apparaat, dan spreekt de Geemarc Amplicall 10 u vast aan. Dit is een soortgelijk toestel, maar groter in formaat en met meerdere instellingsmogelijkheden. Hiermee kunt u kiezen of u enkel geluid, licht, of beide signalen wil.

 

 

 

 

Headsets

Geemarc CL 7400

Onedirect heeft zowel headsets voor professionele communicatie, beschikbaar met aansluitingen op PC, laptop en vaste telefoon, als headsets voor slechthorenden voor entertainment doeleinden beschikbaar.

 

Hoofdtelefoons voor entertainment (extra luid)

Mocht u willen genieten van een goede film, die ene serie die u aangeraden werdt op Netflix, of simpelweg van een avondje muziek luisteren via uw PC, dan is een goede headset natuurlijk van belang.

Heeft u een voorkeur voor oortjes, dan is de Geemarc CL 7350 ideaal voor u. Met een degelijk bereik, een lange batterijduur en een volume tot 115 Db kan eenieder genieten van dit staaltje kunst.

 

Maakt u liever gebruik van een hoofdtelefoon dan van oortjes, dan is vast de Geemarc CL7400 hoofdtelefoons iets voor u. Deze versterkende hoofdtelefoon verhoogt met volume tot 125Db, maakt gebruik van een standaard 3.5mm jack aansluiting, en heeft een lange batterijduur (tot 8 uur). Dit toestel wordt geleverd in zowel een Bluetooth versie voor uw mobiele apparaten als een HF versie voor uw hifi systemen.

Een interessante notitie: wanneer het gehoorverlies niet altijd aan beide oren hetzelfde is, is het mogelijk om een individuele zijde van het apparaat te bedienen.

 

Professionele headsets die compatibel zijn met uw gehoorapparaatPlantronics SupraPlus HW261H

Naast de versterkte headsets van Geemarc is er nog een alternatief qua headsets voor slechtshorenden, namelijk de SupraPlus headsets van Poly. Deze headsets maken zichzelf uniek door hun gebruik van inductieve koppeling, waardoor ze gekoppeld kunnen worden aan de meeste moderne gehoorapparaten.

De 2 headsets die hiervoor in aanmerking komen zijn de SupraPlus HW251H en de SupraPlus HW261H, beide van Poly. Beide apparaten zijn QD headsets, en hierdoor zijn ze bruikbaar met de meeste vaste telefoons. Tevens zijn ze compatibel met PC of mobiele apparaten met een 3.5mm jack input. (Let er hierbij wel op dat u de bijpassende converteerkabel bestelt)

Naast de compatibiliteit met gehoorapparaten zijn de Poly Supraplus headsets ook vrij robuust en maken gebruik van breedband audio. Kortom, een zeer sterke aanrader voor iedereen.

 

Interesse?

Wil u graag een van bovengenoemde producten in huis halen, neem dan een kijkje op onze website.

Heeft u nog verdere vragen over de producten, neem dan contact op via de Livechat, bel naar 085 888 34 52 (NL) / 028 082 354 (BE), of stuur een e-mail naar contact@onedirect.nl