Motorola T80 Extreme Two-Way Radio

tlkr t80 extreme review

De Motorola T80 Extreme 

In deze blog zullen we kijken naar de laatste editie van de Motorola walkie talkie: De Motorola T80 Extreme. Deze portofoon is zeker een allrounder. Het is zonder twijfel één van de weinige walkie talkies die het opneemt tegen portofoons met vergunning.

Dit product is ideaal voor mensen die gezamenlijk houden van buitenactiviteiten. Het heeft namelijk een simplistisch en robuust ontwerp. Daarbij is de T80 ook spatdicht, waardoor het product in natte omgevingen gebruikt kan worden.

In de standaard dual pack zitten 2 riemclips, 2 oplaadbare NiMH batterijen en een dubbel laadtstation.

Motorola T80 Extreme Two-Way Radio (Front View)

tlkr t80 extreme review

Motorola T80 Extreme functies

Één van het meest impressieve kenmerken van deze Motorola walkie talkie is het spectaculaire bereik, wat kan oplopen tot 10 km in de juiste omstandigheden – dat is een opmerkelijke afstand, omdat het namelijk een portofoon zonder vergunning is. De T80 maakt gebruik van NiMH batterijen; ze zijn snel oplaadbaar en u heeft gespreksduur tot 16 uur. De functionaliteit van het product zijn zeker om naar uit te kijken; het LCD scherm is zeer helder, terwijl de T80 door de heldere gekleurde behuizing, makkelijk te vinden is in bijvoorbeeld in de sneeuw of lange gras. Het is ook compact en weegt maar 140 gram, waardoor u het gemakkelijk in elke case kunt stoppen.

De T80 Extreme heeft een duurzame behuizing en daarbovenop heeft u ook nog eens één jaar garantie op het product.

Één van de sterkste punt van de T80 Extreme is de flexibiliteit in het gebruik in verschillende situaties en omgevingen. Dankzij het breed scala aan functies kunt u het zowel als binnen als buitenshuis en in natte of droge omgevingen gebruiken.

Waarom kiezen voor de Motorola T80 Extreme?

Motorola TLKR T80 Extreme (Carry Case)

tlkr t80 extreme review

  • 8 kanalen met 38 sub-kanalen
  • Waterafstotend
  • Verlicht LCD scherm
  • Duurzame en weerbestendig ontwerp

Al met al, de T80 Extreme is veel meer dan een simpele, eendimensionale Motorola walkie talkie; de veelzijdige specificaties maken het product ideaal te gebruiken in verschillende omgevingen.

Het maakt niet uit of u het voor professionele of persoonlijke doeleinde gebruikt, deze nieuwste portofoon zal een goede investering zijn die uw behoeftes zal vervullen.

Nu Kopen


Bekijk hieronder de video van de unboxing en recensie van de Motorola TKLR T80 Extreme


Klik hieronder voor gerelateerde Motorola producten

BEKIJK HIER De MOTOROLA WALKIE TALKIES reeks