De Motorola T82 Extreme zijn nieuwe portofoons die deze zomer zijn uitgebracht. Dit nieuwe model volgt zijn voorganger, de T80, op. Dat was namelijk een bestseller op onze webpagina. Maar, wat denken wij over de nieuwe T82 Extreme? Lees hieronder om erachter te komen.

Motorola T82 Extreme: Wat vinden wij ervan?

DesignMotorola T82 Extreme

De Motorola T82 Extreme heeft een eenvoudig en slank ontwerp. Het heeft namelijk een tweekleurig, zwart en oranje, behuizing met een verbogen display. Alle knoppen zijn gemakkelijk toegangbaar,  zelfs tijdens een extreme sport. Het display is helder en gaat alleen aan wanneer u het nodig heeft. Het toont de oproepinformatie en de levensduur van de batterij. Als uw batterij bijna leeg is, zal u er direct erachter komen. Dit is dankzij de indicator die aan de voorkant van het apparaat is ingebouwd. Dankzij het ontwerp is het plensdicht waardoor het een IPX4-waardering heeft. Dat is heel handig als u van plan bent om de portofoon tijdens het: skiën, wandelen of extreme activiteiten te gebruiken.

Eigenschappen

Nu weten we dat de T82 Extreme een simpel en slank ontwerp heeft, maar wat zijn de eigenschappen van de portofoon? Wij vinden dat de meest bruikbare specificatie van de portofoon de zaklamp is. De zaklamp is aan de bovenkant van de portofoon te vinden. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het feit dat er te weinig licht is tijdens het: wandelen, fietsen of skiën. De T82 Extreme beschikt ook over een dual power, USB-oplader. Hierdoor wordt de portofoon supersnel opgeladen, waardoor u het snel kunt gebruiken voor uw avonturen.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het koppelen van de portofoons. De T82 Extreme kunt u eenvoudig koppelen door ´press and hold`functie. Dus drukken – ingedrukt houden – en uw portofoons zijn gekoppeld.

Technische specificaties

De T82 Extreme heeft een bereik van maximaal 10 km, bij optimale omstandigheden. Optimale omstandigheden zoals bijvoorbeeld van heuveltop naar heuveltop in goede weeromstandigheden. Dankzij dit bereik kunt u met uw team communiceren, ook al zijn jullie verspreid. Deze portofoon maakt deel uit van de PM446, en is dus een vergunningsvrije portofoon. U hoeft zich hierdoor niet zorgen te maken over het verkrijgen van een vergunning, wat zowel tijd als geld bespaart.

Als u de portofoon onderweg wilt gebruiken zonder een mogelijkheid om op te laden, dan is de T82 Extreme een goede keuze. De T82 Extreme heeft een batterijduur van maximaal 18 uur. Hierdoor hoeft u zich niet continu druk te maken over het opladen van de portofoons. Tot slot heeft de T82 Extreme zestien kanalen en 121 privacy codes, waarmee u uw gesprekken kunt beveiligen.

AccessoiresMotorola T82 Extreme box

Onedirect biedt een groot assortiment accessoires aan, die u met uw Motorola T82 Extreme kunt gebruiken. U ontvangt bovendien al een aantal accessoires met uw T82 Extreme. Het wordt meegeleverd met bijvoorbeeld een draagtasje, riemclips, oorstukken en personalisatie stickers. U heeft ook de mogelijkheid om andere accessoires aan te schaffen. De mogelijkheden zijn verschillende stijlen van microfoons en oorstukken, vervangende riemclips en nog veel meer. U kunt de beschikbare compatibele accessoires op de productpagina van de T82 Extreme bekijken.

Wat is onze mening over de Motorola T82 Extreme portofoons?

De T82 Extreme is een geweldige keuze als u op zoek bent naar een kosteffectieve portofoon. We vinden het eenvoudig ontwerp en de vele functies die het aanbiedt heel aangenaam. Het ontwerp gaat gepaard met intuïtieve knoppen waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Het is een perfecte upgrade van de reeds succesvolle T80. Wij zijn er zeker van, dat het net zo populair zal worden!


Bekijk ons gehele assortiment aan portofoons en accessoires op onze webpagina of bel ons op 085 888 3452 voor deskundig advies