Sinds kort zijn twee nieuwe portofoons verkrijgbaar bij Onedirect: de Motorola T82 en de T82 Extreme. Ze zijn de opvolgers van de reeds bekende Motorola T80 en de T80 Extreme. De nieuwe portofoons hebben namelijk een verbeterde design en functies, waardoor het een perfecte keuze is voor als u nieuwe portofoons wil aanschaffen. Maar wat zijn nou de verschillen tussen de T82 en de T82 Extreme? In deze blog post zullen wij gedetailleerd vertellen wat het verschil is tussen de T82 en T82 Extreme; zodat u de juiste keuze maakt.

Motorola T82

De Motorola T82 is een gebruiksvriendelijke, resistente en een praktische portofoon. Het is een ideale portofoon voor professional of voor vrijetijdsactiviteit. Het kan wel binnen als buiten worden gebruikt: in winkels, sportcentra, waterparken en veel meer.

 • De T82 beschikt over alle basisfuncties die u zou verwachten van een vergunningsvrije portofoon: kosteloos communiceren, lage prijs, duurzaam, compact en modern design.
 • U kunt gebruik maken van de T82 zonder een vergunning aan te vragen, dus de enige kosten bedragen het aanschaffen van de portofoon.
 • Deze portofoon is compatibel met bijna alle PMR446 portofoons, en u profiteert daarbij van gratis communicatie op een afstand van maximaal 10km. Hierdoor blijft u altijd verbonden.
 • Het is waterbestendig, met een IPX2 behuizing; het kan dus tegen stoten en tegen regen.
 • De portofoon is makkelijk te programmeren en te bedienen. Ook beschikt het over trillingswaarschuwing, niet-storen functie en de iVox functie. U kunt ook gebruik maken van automatische spraakactivering en handsfree.
 • Met de T82 kunt u bellergroepen maken, en dit kan samen met andere bellers worden ingesteld. Elk groepslid heeft een groepsidentificatie die op het scherm wordt weergeven, evenals de naam van de groep.
 • Het heeft een modern design en dankzij de oranje streep zal het makkelijk vindbaar zijn. De portofoon is lichtgewicht en heeft een verborgen display, die alleen maar aan gaat wanneer u het nodig heeft.
 • De T82 komt met 2 portofoons met batterijen, riemclips en personalisatie stickers, om duidelijk aan te geven welke portofoon bij u hoort.

Concluderend, deze portofoon is gebruiksvriendelijk, krachtig en heeft een duurzaam ontwerp voor outdoor- en wateractiviteiten. Bruikbaar voor professionals en beginners.

 

Motorola T82 Extreme

De Motorola T82 Extreme is ook een gebruiksvriendelijke portofoon, maar het is meer resistent en robuust. Het is ideaal voor intensief gebruik in extreme omgevingen en op werkgebieden als luchthavens, waterparken en beveiliging.

 • De T82 Extreme biedt gratis communicatie aan, omdat u geen vergunning nodig heeft.
 • Het is twee keer zo sterk dan de T82 basismodel, met een IPX4-waardering.
 • T82 Extreme is ontworpen voor zowel binnen als buiten voor intensief gebruik. Het beschikt ook over een LED-zaklamp die de portofoon bruikbaar maakt in donkere omgevingen.
 • Het is ideaal voor buitenactiviteiten met een bereik tot 10 km*, in ideale omstandigheden.
 • Dankzij de T82 extreme kunt u bellergroepen aanmaken. Dit kan met de beller gezamenlijk ingesteld worden. Elk groepslid heeft een identiteit, wat ook te zien is op de display. Ook is de groepsnaam af te lezen.
 • Deze versie beschikt over trilwaarschuwing, niet-storen functie en de IVox functie. Hiermee kunt u genieten van handsfree communicatie.
 • Het compact en modern ontwerp maakt het een gebruiksvriendelijke portofoon. Bovendien zal de gele kleur van de portofoon ervoor zorgen dat u het niet uit het oog verliest.
 • De portofoon wordt geleverd met een draagtas met 2 portofoons, 2 oortjes, 2 oplaadbare batterijen, 2 riemclips, Oplader met 2 micro USB-pluggen en 16 stuks personalisatie stickers.

Kortom, dit is een vergunningsvrije portofoon met een krachtig en duurzaam ontwerp. Het is ideaal voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik, met wateractiviteiten en voor zowel professionals als amateurs. Het is robuuster dan de T82 basismodel, en daarom mogelijk voor intensief gebruik.

 

Samenvatting van de verschillen en overeenkomsten tussen de T82 en T82 Extreme.

MotorolaKleurResistentieBereikBatterij levensduurZaklampMeegeleverd
 T82Zwart en Oranje.IPX2Tot 10 km*.Tot 18 uur.Ja2 portofoons, 2 riemclips, Oplader met 2 micro USB pluggen, 2 NiMH oplaadbare batterijen, Personalisatie stickers (16 stuks), Handleiding.
 T82 ExtremeZwart en Geel.IPX4Tot 10 km*.Tot 18 uur.Ja2 Portofoons, 2 riemclips, Oplader met 2 micro USB pluggen, 2 NiMH oplaadbare batterijen, 2 lanyards, 2 hoornstukken, Handleiding, Draagtas, Personalisatie stickers (16 stuks).

 

* Het bereik van PMR446 portofoons varieert veel, afhankelijk van waar u ze gebruikt. Het maximaal bereik van de fabrikanten is gebaseerd op ideale omstandigheden, zoals van heuveltop tot heuveltop, maar het bereik dat u daadwerkelijk krijgt, zal veel minder zijn als u in een bebouwde omgeving bent. Bomen, muren, heuvels en zelfs het weer kan het bereik van uw portofoon beïnvloeden. Als u een product met meer bereik nodig hebt, neem contact met ons op, wij zullen u verder helpen met het zoeken naar uw ideale portofoon.

Wilt u nog meer informatie over de T82 of de T82 Extreme van Motorola? Bel ons op 085 888 3452 voor deskundig advies of bekijk onze Website.