Bent u op zoek naar een nieuwe, sterke telefoon? Mischien is de Cleyver Xdive wel waar u naar op zoek bent! Zelfs in de zwaarste omgevingen is dit toestel bestendig tegen schokken, water etc. En dit tegen een prijs waar u niet over kunt twijfelen. In deze blogpost leggen we u uit waarom u deze telefoon nu wilt aanschaffen!

Cleyver

Cleyver is het huismerk van Onedirect. Dit betekent dat we zelf deze producten produceren, nakijken en ervoor zorgen dat deze perfectpassen bij uw behoeften. Onedirect heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de telecommunicatie, waardoor we onze klanten kennen. Dit maakt dat Cleyver producten een betere kwaliteit hebben tegen een lagere prijs.

Waterdicht + blijft drijven

Je gsm laten vallen in het water en deze niet heel terugvinden, het is iedereen zijn grootste nachtmerrie. Maar met de Cleyver Xdive hoeft u zich hier al geen zorgen meer over te maken. Het toestel is niet alleen waterdicht maar blijft ook nog eens drijven! Hierdoor kunt u veilig uw toestel meenemen naar al uw activiteiten. De telefoon heeft een IP68-certificering wat de telefoon beschermt tegen stof en water gedurende één uur tot 2m diep. Samen met de drijf functie is uw telefoon dus dubbel beveiligd!

Robuust met een stevige grip

De Cleyver Xdive is extreem robuust en is bestendig tegen de ruwste situaties. De gsm heeft een perfecte weerstand tegen schokken en trilingen waardoor u niet bang moet zijn om uw telefoon te laten vallen. Ook is de vorm van het toestel aangepast om betere grip te verkrijgen. De Cleyver Xdive heeft een uitstekende grip zelfs met handschoenen aan en-/of in gladde situaties zoals olie of water. Dit maakt dat de Cleyver Xdive de perfecte telefoon is voor bijna elke industrie of buitenactiviteit.

Multifunctioneel en duurzaam

De Cleyver Xdive combineert een klein toestel met een uitgebreid scala aan functies. Hieronder kunt u lezen welke andere geweldige kenmerken u kan terugvinden op deze telefoon:

Functies

De telefoon beschikt over een camera, luidspreker, bluetooth, videoweergave, foto en geluidsbestanden. Kortom alles dat u nodig hebt op een gsm, maar er is meer! De Cleyver Xdrive heeft ook nog een adresboek, zaklamp, 2.4″ scherm en FM-radiocapaciteit. Hiermee kunt u op elk moment naar uw favoriete zender luisteren. Ook heeft het apparaat een dual-SIM dat ervoor zorgt dat u makkelijk werk en privé kunt combineren.

Batterij

Een van de handigste onderdelen van deze telefoon is de batterij. Deze is ontwikkelt om zo lang mogelijk mee te gaan. De batterijduur gaat van 25 dagen stand-by tot 9 uur bij intensief gebruik mee. Dit zorgt ervoor dat de telefoon perfect uitgerust is om een volle dag mee te gaan. Ook is er nog een extra batterijfunctie dat voor iedereen wel handig is. Met zijn batterijcapaciteit van 1800 mA heeft u de mogelijkheid om andere apparaten op te laden aan uw toestel. Dit maakt dat het toestel ook kan dienen als powerbank.

Technische kenmerken

  • Waterdicht IP68
  • Dubbele simkaart
  • DAS: 0,574 w / kg
  • 1800 mAh Li-ion batterij
  • Uitbreidbaar geheugen door micro SD tot 64 GB
  • Micro USB + USB-poort
  • Afmetingen: 135,8 x 63,7 x 20,8 mm
  • Gewicht: 145 gram
  • Garantie: 2 jaar

Neem een kijkje op onze website en bekijk de diverse mobiele telefoons die we aanbieden!

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.