Weet u ook niet precies hoe u de Panasonic KX-TGF310 met de Plantronics C565 moet koppelen ? In deze blog laten wij u precies zien hoe u deze aan moet sluiten.

Eigenschappen telefoon

De Panasonic KX-TGF310 heeft alle eigenschappen die het dagelijks leven van de meest veeleisende professionals makkelijker maakt. U kunt selecteren welke oproepen u wel of niet wil ontvangen en toch nog bereikbaar te blijven voor gewenste oproepen. Als u direct wenst te bellen met bepaalde contacten, dan kunt u hen met de 3 snelkiestoetsen meteen bereiken. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om bepaalde contactpersonen en/of oproepen te blokkeren.

Eigenschappen headset

De Plantronics C565 combineert uitstekende geluidskwaliteit van zijn voorganger met het comfortabele, lichtgewicht design van de bestseller uit de CS500-serie. Deze headset is compatibel met vrijwel alle GAP/DECT-telefoons. Met de keuze uit verschillende draagstijlen is de headset geheel naar individuele voorkeur aan te passen en zo voor iedereen geschikt. Tevens beschikt deze Plantronics headset over een noise-cancelling microfoon. 

Stappenplan Panasonic koppelen: Hoe koppel ik mijn Panasonic telefoon aan een Plantronics headset?

Stap 1 Zet uw headset dicht in de buurt van uw telefoon, dit is vereist omdat u alle acties zeer snel achter elkaar moet doen.

Stap 2 Zorg dat alles goed is aangesloten en voldoende batterijduur heeft.

Stap 3 Pak uw headset en verschuif het zwarte knopje aan het einde van de headset.

Stap 4 Ga snel naar uw telefoon. Vervolgens drukt u op het toestel waarmee u de headset wil verbinden op de knop onderaan. Om het duidelijker voor u te maken ziet u hieronder aangegeven op de foto welke knop bedoeld wordt; Dit is de knop met de 2 telefoontjes.

Panasonic koppelen aan Plantronics 

Stap 5 Druk op het grijze knopje van de headset het is essentieel dat u al deze stappen snel uitvoert.

Stap 6 U kunt nu genieten van geweldig heldere gesprekken.

Mocht het zijn dat de set nog niet goed staat aangesloten, dan heeft u waarschijnlijk de acties niet snel genoeg achter elkaar gedaan en raden wij u aan om het nogmaals te proberen. 

Neem een kijkje op onze website

Indien het nog niet helemaal duidelijk is of u graag meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod, neem dan contact met ons op
via 
085 888 3452 of contact@onedirect.nl.